DV2025 Green Card çekiliş sonuçları açıklandı! Site açılmıyor!

DV2025 green card sonuçları açıklandı. Milyonlarca kişinin beklediği yeşil kart başvuru sonuçları nihayet açıklandı. Resmi başvuru sitesinde milyonlarca kişinin aynı anda siteye girmeye çalışması nedeniyle yoğunluk oluştu. Sistem ara ara kapanabiliyor.

featured

Amerika saatine göre 4 Mayıs 2024 itibariyle Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Dünya genelinde milyonlarca kişi green card çekilişinin sonuçlarını merakla bekliyordu. Herkes kontrolü sağladıkları resmi sitede Has been selected uyarısını görmek için epey umutlu bir şekilde bekledi.

Resmi başvuruların kontrol edildiği dvprogram.state.gov sitesinde direkt olarak Check Status yazan buton sizi karşılıyor. Buraya tıkladığınızda açılan sayfada 2023 yılında başvuru yaptığınız esnada size verilen bir adet confirmation number yani doğrulama kodu ile birlikte soyadınızı, doğum tarihinizi ve 1 adet doğrulama güvenlik kodunu girmeniz gerekiyor.

Bu bilgileri sağladıktan sonra eğer kazanmışsanız adınızın ve soyadınızın yazılı olduğu bir sayfa görmeniz gerekiyor. Bu durumda size bir sonraki aşama ile alakalı yapmanız gereken talimatları kaydetmeyi unutmayın.

Türkiye’den de milyonlarca kişinin yasal yollarla amerikaya gitmek için başvurduğu green card vizesi ya da resmi adıyla çeşitlilik vizesi size ABD’de oturum ve çalışma olanağı sağlıyor. 5 yıllık bir ABD ikametinden sonra da vatandaşlık sınavını geçtiğiniz taktirde Amerikan vatandaşlığının kapısını aralıyor.

Tabii ki sadece çekiliş yöntemiyle değil. Başka şekillerde de green card kazanabilirsiniz. Mesela evlilik yoluyla ya da iltica yoluyla da green card almanız mümkündür. Green Card çıkmadı diye üzülmenize gerek yok çünkü kaybettiğiniz bir şey yok. Sadece olma ihtimali olan bir şeyi elde etmemiş oluyorsunuz.

Sizin DV2025 green card çekiliş sonuçları nasıl? Kazandınız mı? Merak ettiğiniz soruları yorum alanından sorabileceğinizi unutmayın. https://www.jodd.net

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
DV2025 Green Card çekiliş sonuçları açıklandı! Site açılmıyor!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!