Epstein Adası olayı nedir? Neler oluyor? Nerede? Kimlerin adı geçiyor?

Son günlerde Epstein adası ile alakalı Twitter (X) ve diğer sosyal medya hesaplarında binlerce insan konuşmaya başladı. Bunun üzerine insanlar Epstein adasında neler oluyor diye merak etmeye başladı. İşte detaylar...

epstein adasında neler oluyor

Son günlerde, Jeffrey Epstein’in özel adası Little St. James ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Epstein’ın geçmişteki cinsel suçlarına ilişkin dava belgelerinde yer alan yeni ifşa edilen bilgiler, adanın ve Epstein’ın faaliyetlerinin daha detaylı bir resmini çiziyor.

Yakın zamanda kamuoyuna açıklanan belgelerde, Epstein ve uzun süreli işbirlikçisi Ghislaine Maxwell’in adasında yaşananlar ve adayla ilişkilendirilen kişilerle ilgili yeni bilgiler yer alıyor.

Bu belgeler, Virginia Giuffre’nin Ghislaine Maxwell’e karşı açtığı bir davadan kaynaklanıyor ve aralarında eski ABD Başkanı Bill Clinton, Prens Andrew ve sihirbaz David Copperfield gibi isimlerin yer aldığı birçok kişiyi içeriyor.

Tabii bu belgelerde adı geçen kişilerin Epstein’ın suçlarına karıştığı anlamına gelmiyor. Konuyla alakalı soruşturma ve araştırmalar devam etmektedir.

Belgelerde, Epstein’ın mağdurlarından biri olan Sarah Ransome’un ifadeleri ve Epstein’ın adasındaki kızlarla ilgili fotoğraflar da bulunuyor.

Ayrıca, Epstein’ın adasında yaşanan bazı korkunç olaylar ve adayla ilişkilendirilen kişilerin isimleri de bu belgelerde yer alıyor.

Epstein adası nerede?

Epstein’ın adası Little St. James, ABD Virgin Adaları’nda yer alıyor ve Epstein tarafından 1998 yılında 8 milyon dolara satın alınmış.

Epstein, adada 2001 ve 2019 yılları arasında 12 ila 17 yaşları arasındaki kızları cinsel istismara maruz bıraktığı iddia edilen bir dizi olaya karıştı.

Virgin Adaları Başsavcısı Denise George tarafından açılan bir dava, Epstein’ın bu kızları tekne, helikopter ve uçakla adasına taşıdığını iddia ediyor.

epstein adası nerede

Bunların yanı sıra, Epstein’ın adalarının yakında bir tatil köyüne dönüştürüleceği ve bu projenin 2025 yılında tamamlanacağı bildiriliyor.

Adaların satışından elde edilen gelirin büyük bir kısmının Epstein’ın mağdurlarına tazminat olarak ödenmesi planlanıyor.

2
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
1
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Epstein Adası olayı nedir? Neler oluyor? Nerede? Kimlerin adı geçiyor?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!