Amerika’da yaşayan türk kadın korona nedeniyle öldü

Amerika türk aile korona karantina altında
Amerika türk aile korona karantina altında

Yaklaşık 50 yıl önce Amerika’ya yerleşen Nevzat Güçlen ve ailesi karantina altına alındı. Geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle komada tedavi edilen Nevzat Güçlen’in kızı Berrin Güçlen maalesef kurtarılamadı, hayatını kaybetti.

Berrin Güçlen (44), 1 haftadan fazla bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Güçlen’in sürekli alışveriş yaptığı markette çalışan kasiyerlerden enfekte olduğu tahmin ediliyor.

Marketten bulaştı

Yapılan araştırmalara göre marketteki kasiyerlerin 3’ün de koronavirüs testi pozitif çıktı. Güçlen ailesine bu şekilde bulaştığı düşünülen virüs nedeniyle tüm aile karantina altına alındı.

Berrin Güçlen’in bundan önce de zatürreden dolayı tedavi gördüğü ailesinden öğrenildi. Neredeyse 50 yıldır Amerika’nın New Jersey eyaletinde yaşayan Nevzat Güçlen ve ailesinde de koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle yaşadıkları evde karantina altına alındılar.

Amerika’da salgın durdurulamıyor

Son paylaşılan verilere göre Amerika’da enfekte olmuş insan sayısı 52,983 olurken hayatını kaybedenlerin sayısı ise bugün 132 kişinin eklenmesi ile toplamda 685’e ulaştı. En çok etkilenen eyalet New York olurken, onu New Jersey, California ve Washington eyaletleri takip etmektedir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Amerika’da yaşayan türk kadın korona nedeniyle öldü
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!