Biz bize yeteriz Türkiye’m kampanyası rakamları açıklandı

featured
Biz bize yeteriz türkiyem ne kadar toplandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 gün önce başlattığı “biz bize yeteriz” kampanyası için “7 maaşımı bağışlıyorum” açıklaması üzerine birçok kişi kolları sıvadı ve gerek SMS veyahut direkt banka hesaplarına yatırarak yardım yapmaya başladı.

Sadece 2 gün içerisinde Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanyası kampsamında toplanan rakamlar paylaşıldı. Toplamda 2 milyon 118 bin 107 mesaj atılırken toplanan para ise 848 milyon 606 bin TL oldu.

Corona virüs nedeniyle mağdur olmuş ailelere yardım yapmak amacıyla başlatılan kampanyaya birçok şirket destek olmuştu. Erdoğan’ın 7 maaşımı bağışladığım sözlerinin ardından Devlet Bahçeli de 5 milletvekili maaşını bağışladığını açıklamıştı.

biz bize yeteriz turkiyem yardim parasi
biz bize yeteriz turkiyem yardim parasi

Şirketlerin de destek verdiği kampanyaya ayrıca bireysel olarak destek vermek isteyen vatandaşlar da sms ile bağış yapıldı.Bağışların artarak devam edeceği beklenmektedir.  Şimdiye kadar en yüksek bağışı yapan kurumların başında Ziraat Bankası gelirken, onları Ziraat Finans grubu, halk bankası, vakıf bankası, türk telekom ve eti bakır anonim şirketi takip ediyor.

Toplanacak olan bu paraların ihtiyaç sahib ailelere dağıtılacağı, işini kaybedenlere verileceği ve koronavirüsü nedeniyle çalışamayanlara yardım için verileceği açıklanmıştı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Biz bize yeteriz Türkiye’m kampanyası rakamları açıklandı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!