Google Adsense başvurusu kovid-19 nedeniyle geç onaylanıyor

google adsense coronavirus basvuru suresi
google adsense coronavirus basvuru suresi

Websitesi sahipleri, paylaştıkları içerikler karşılığında sitelerinde reklam yayınlayarak, gelir elde edebiliyorlar. Gerek kendi içerikleri olsun gerekse yönettikleri websiteleri olsun kullanıcılara fayda sağlayan tüm içerikler için Google Adsense reklamları sayesinde ciddi paralar kazanılabiliyor.

Yaklaşık 4 aydır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle bütün şirketler elemanlarına ücretsiz / ücretli izinler vererek ofise gelmemelerini istiyor. Bazı firmalar uzaktan çalışmalara onay verirken bazıları da bunun faydalı olmayacağını düşünerek kabul etmediler.

Çalışanlara izin veriliyor

Google gibi büyük firmalarda hiç bir şekilde çalışmama söz konusu değildir fakat mevcut elemanların hepsini de çalıştırmıyorlar. Bu nedenle tüm Google ürünlerine yapılan başvurular için tüm kullanıcılara mesajlar atılıyor.

Gönderilen mesajlarda “kovid-19 nedeniyle başvurunuz gecikebilir” minvalinde cümleler kullanılıyor. Sadece Google adsense değil, Google Haberler ve diğer ücretli ürünler için bu gecikmeler mümkündür.

İçerik girmeye devam edin

Eğer sitenizde reklam yayınlayarak para kazanmak istiyorsanız ve Google Adsense’ye başvurmuşsanız sitenize gündelik içeriklerinizi girmeye devam ediniz. Eğer her şeyi normal bir şekilde yapmış, sitenizi hazırlamışsanız biraz beklemeniz gerekecektir. Eninde sonunda uygun sitelerin hepsine Google onay verecektir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Google Adsense başvurusu kovid-19 nedeniyle geç onaylanıyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!