Apple, iPhone 12 fiyatları ile kalpleri geri kazanabilir

iPhone 12 türkiye fiyatı
iPhone 12 türkiye fiyatı

Steve Jobs’un hayatını kaybetmesinden sonra şirket Apple’ın iphone fiyatları ile sürekli gündeme gelmiş ve cihazları yüksek fiyata sattıklarından dolayı eleştirilere maruz kalmıştı. Son olarak iphone 11 serisi ile fiyatları bir önceki modeli iphone XS’e göre düşürmüş olsa da bu bile çok yüksekti.

APPLE BUNUN FARKINDA

Sadece Türkiye’de değil, Apple’ın kendi ülkesi Amerika’da bile iphone fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle birçok kişi Samsung modellerini kullanmaya yöneliyor. Elbette Türkiye’de vergilerden dolayı fiyatı iki katındna fazla olması bir nedendir fakat Apple da sütten çıkmış ak kaşık değildir.

Şirkette bunun farkında olacak ki 2020’nin sonlarına doğru çıkaracağı iphone 12 serisiyle birlikte fiyatlarda değişiklik yapacaklarını duyurdular. Fiyatlardaki düşüşün iphone 11’dan daha düşük seviylerde olacağı ifade edildi.

$700’dan daha ucuz olacak

Geçtiğimiz sene 64 GB iphone 11 piyasaya $699 + vergiler ile çıkmıştı. Daha büyük ekran ve daha fazla özellikte olan 64 GB iphone 11 pro max’in fiyatı ise $1099 + vergiler ile satılmıştı.

Bu sene piyasaya çıkacak olan 64 GB iphone 12’ın satış fiyatının $599 ile $699 arasında olması bekleniyor. Yine aynı şekilde büyük ekran sahibi olmak isteyenler de $1099’dan fazla ödeme yapmayacaklardır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Apple, iPhone 12 fiyatları ile kalpleri geri kazanabilir
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!