Bay yanlış oyuncuları 2020 yazlık projeye hazır!

Bay yanlış oyuncuları, 2020 tam kadro
Bay yanlış oyuncuları, 2020 tam kadro

Yaz dizileri arasında belki de en popüler olacak olan bay yanlış dizisi FOX TV’de yayınlanacaktır. Dizinin merakla beklenen oyuncu kadrosu da geçtiğimiz gün netleşti. İşte bay yanlış oyuncuları ve dizi hakkındaki diğer bilgiler..

Dizinin senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin kardeşler yazmıştır. Çok yakında ilk birkaç bölümü Antalya’da çekilecek olan dizinin diğer bölümleri de İstanbul’da devam edecektir. Koronavirüs nedeniyle bütün dizi ve film çekimleri askıya alınmış olsa da bazı yapımların Mayıs ayının sonlarına doğru çekimlere yeniden başlayacağı biliniyor.

Oyuncu kadrosu tamamlanan proje ile alakalı gerek twitter üzerinden olsun gerekse oyuncuların hayranları tarafından paylaşılan geri dönütler olsun ekibin bir birine yakışacağını gösteriyor. Sağlam bir senaryo ile çıkarsa bu oyuncu kadrosu ile tutacak gibi görünüyor.

Bay yanlış dizisi çekimleri ne zaman ve nerede?
Bay yanlış dizisi çekimleri ne zaman ve nerede?

Bay Yanlış dizisinin çekimleri

Bay yanlış dizisinin çekimleri de 27 Mayıs 2020 itibariyle başlayacak olup, yaz aylarında Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacaktır. Yakışıklı oyuncu Can Yaman‘ın Özgür karakterini, güzel oyuncu Özge Gürel‘in de Ezgi karakterini canlandıracağı bilinmektedir.

bay yanlış oyuncuları ve konusu
bay yanlış oyuncuları ve konusu

Öte yandan Özgür’ün annesini Lale Başar’ın, Ezgi’nin annesini de Feri Baycu Güler’in canlandıracağı biliniyor. Bu dizide aşkın mı yoksa mantığın mı kazanacağı işlenecektir. Sonu birçok projede olduğu gibi mutlu bitecek olan dizide Ezgi ile Özgür yakınlaşacak, sevgili olacaklardır.

BAY YANLIŞ OYUNCULARI (TAM LİSTE)

Can Yaman Özge Gürel
Lale Başar Gürgen Öz
Sarpcan Köroğlu Fatma Toptaş
Cemre Gümeli Serkay Tütüncü
Anıl Çelik Feri Baycu Güler
Ece İrtem Suat Sungur
Kimya Gökçe Aytaç Taygun Sungar

Aşağıda oyuncular ile alakalı biyografik bilgilere ulaşabilirsiniz. Bay yanlış dizi şikayet & yorumları paylaşmayı unutmayınız.

CAN YAMAN

CAN YAMAN: bay yanlış oyuncuları ÖZGÜR
CAN YAMAN

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, daha önce de bay yanlış dizisindeki partneri Özge Gürel ile rol paylaşmıştı. Bir birlerine alışık olduklarından dolayı bay yanlış dizisinde de enerjinin pozitif olacğaını düşünüyoruz. 1989 yılında doğan Can Yaman’ın aynı zamanda boksör olduğunu da biliyor muydunuz?

Daha önce rol aldığı diziler arasında Dolunay, Erkenci Kuş, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik bulunuyor.

ÖZGE GÜREL

ÖZGE GÜREL: bay yanlış dizisi oyuncuları: EZGİ
ÖZGE GÜREL

Özge Gürel de bay yanlış dizisinin başrolleri arasında yer alıyor. 1987 doğumlu olan güzel oyuncuyu daha önceleri birçok popüler projde görmüştük. Serkan Çayoğlu, Can Yaman gibi oyuncularla rol paylaşan özge gürel 2020 yılında FOX’un yax projesi olan BAY YANLIŞ’ta da rol alacaktır.

Özge Gürel’i daha önce Dolunay, Kiraz Mevsimi, Börü, Muhteşem Yüzyıl gibi projelerde görmüştük.

LALE BAŞAR

LALE BAŞAR
LALE BAŞAR

Dizide Özgür’ün annesi rolünü oynayacak olan Lale Başar 1964 Ordu doğumludur.  Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuvarı bölümünden mezun olan Lale Başar bugüne kadar onlarca dizi ve filmde rol almıştır.

En çok bilindiği dizi ve filmleri Köksüz, Sen sağ ben selamet, aşk uykusu, unutursam fısılda, her şey aşktan’dır.

GÜRGEN ÖZ

GÜRGEN ÖZ
GÜRGEN ÖZ

Önceleri romantik komedi 1 ve romantik komedi 2 filmleri ile seyircinin tanıdığı Gürgen Öz de bay yanlış oyuncuları arasında yer alıyor. Doğum tarihi 1979 olan ünlü oyuncu Zonguldak’ta dünyaya geldi. Oyunculuğunun dışında yazar olan gürgen öz’ün yayınlanmış 1 kitabı bulunuyor. Henüz hangi karakteri canlandıracağı bilinmiyor olsa da kesin olarak bay yanlış oyuncu kadrosu içinde yer aldığını biliyoruz.

FATMA TOPTAŞ

FATMA TOPTAŞ
FATMA TOPTAŞ

Fatma Toptaş, 1982 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Hem tiyatro hem de sinema oyuncusu olan 38 yaşındaki güzel oyuncu önceleri No:309, Kiraz Mevsimi, Recep İvedik ve Avanak Kuzenler gibi yapımlarda rol aldı.

Fox TV’nin yazlık projesi olarak başlayacak olan bay yanlış oyuncuları arasında yer alan oyuncu ayrıca doktorlar, bıçak sırtı dizilerinde de konuk oyuncu olmuştur.

SARPCAN KÖROĞLU

SARPCAN KÖROĞLU
SARPCAN KÖROĞLU

Henüz oyunculuk kariyerinde yolun başında olan sarpcan köroğlu 1990 yılında İstanbul’un Şişli ilçesinde doğmuştur. Önceleri Güneş’in Kızları, Yasak Elma gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu damat takımı filminde rol almıştır.

Sarpcan Köroğlu, 2020 yılında yayına girmesi planlanan bay yanlış dizisinde Ezgi’nin tavlamaya çalıştığı biri olarak karşımıza çıkacaktır.

CEMRE GÜMELİ

CEMRE GÜMELİ
CEMRE GÜMELİ

SERKAY TÜTÜNCÜ

SERKAY TÜTÜNCÜ
SERKAY TÜTÜNCÜ

ANIL ÇELİK

ANIL ÇELİK
ANIL ÇELİK

FERİ BAYCU GÜLER

FERİ BAYCU GÜLER
FERİ BAYCU GÜLER

ECE İRTEM

ECE İRTEM
ECE İRTEM

SUAT SUNGUR

SUAT SUNGUR
SUAT SUNGUR

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ
KİMYA GÖKÇE AYTAÇ

TAYGUN SUNGAR

TAYGUN SUNGAR
TAYGUN SUNGAR

Yakışıklı oyuncu Taygun Sungar, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İzmir’de güzel sanatlar fakültesi bölümünde oyunculuk eğitimi alan taygun sungar daha önceleri Çoban Yıldızı, Babam ve Ailesi, Kavak Yelleri gibi dizilerde rol almıştır.

Hiç şüphesiz bay yanlış dizisinde rol alması kariyeri için önemli bir basamak olacaktır. TV şovlarının yanı sıra aktif olarak oynadığı tiyatro oyunları da bulunuyor.

BAY YANLIŞ DİZİSİ HAKKINDA YORUMLAR

Haberimizle alakalı eksik bulduğunuz kısımları yorum alanından paylaşarak, bu içeriğe katkı sağlayabilirsiniz. Sizce bay yanlış dizisi tutacak bir proje midir? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bay yanlış oyuncuları 2020 yazlık projeye hazır!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Neden doğru bilgiler paylaşmıyorsunuz. Daha kimse dizinin ne zaman paylaşılacağını bilmiyor fakat siz de yalan haber yaparak dizi tarihi vermişsiniz. Çok ayıp.

    Cevapla
  2. Az kaldı az. Bay yanlış tutacak gibi can Yaman yeni tarz yapmış Özge desen zaten her zaman ki güzelliğinde. Teşekkürler Gold yapım güzel bir proje daha yaptığınız icin.

    Cevapla
  3. Ayyy ilk bölümü resmen şahaneydi. Can Yaman ile Özge Gürel bir birlerine çok ama çok yakışıyorlar. Umarım bu diziye de heba etmezsiniz birkaç kuruş uğruna. Ben şahsen çok sevdim.

    Cevapla
  4. Yani kusura bakmayın ama dizi eğlendiriyor olabilir, komik sahneleri oluyor olabilir ama hepimizin kızı, oğlu var. Aile ile izlenebilecek bir dizi değil. İkide bir adam kasını gösterir, çıplak bir şekilde evin içinde dolaşır. Kız adamın yatağında uyanır, diğer arkadaşları kızı erkek arkadaş bulması için yönlendirir vs.. Bu ne ya! Tamam! Serbest olmak iyidir ama bu kadarı da fazladır. Lütfen bu konuda RTÜK artık gereğini yapsın.

    Cevapla
  5. Lütfen bitmesin dizim. Su zorlu günlerde tek eğlendiğim şey bu dizi. Sizi coooookk seviyorummm

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!