Madonna koronavirüs hastalığını yendiğini açıkladı

madonna covid-19 iyilesti
madonna covid-19 iyilesti

80’li yıllarda popüler olan ve günümüzde halen popülaritesini konuşturan Madonna geçtiğimiz günlerde COVİD-19 hastalığına yakalandığını paylaşmış ve tedavi olmaya başlamıştı.

16 Ağustos 1961 yılında dünyaya gelen ve asıl adı Madonna louise ciccone olan ünlü şarkıcı bugün yaptığı açıklamayla tamamen iyileştiğini duyurdu.

Yaklaşık 7 hafta önceki Paris konseri esnasında virüsü kaptığını düşünen Madonna internette yapılan her habere itibar edilmemesi gerektiğini ve hastalığını şu anda tamamen atlattığını söyledi.

İnstagram üzerinden 15 milyondan fazla takipçisi bulunan 61 yaşındaki Madonna hastalığın kendini gösterdiği ilk günlerde çok şiddettli baş ağrısının olduğunu ve koronavirüs olmadığını, grip olduğunu zannettiğini söyledi.

Zaten Paris konseri de 1 gece tek sürmüş ve geri kalan konserleri de sakatlandı denilerek iptal edilmişti. Fakat yaptırdığı testler sonucunda koronavirüs pozitif çıkan Madonna yaptığı paylaşımla çok iyi olduğunu ve virüsün kalmadığını söyledi.

madonna koronavirus covid-19
madonna koronavirus covid-19

Madonna’nın yıllık kazancının 500 milyon dolari le 800 milyon dolar arasında değiştiiği belirtildi. 6 tane çocuğu olan Madonna bugüne kadar onlarca albüm çıkardı ve Amerikan radyolarında halen şarkıları çalmaktadır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Madonna koronavirüs hastalığını yendiğini açıkladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!