Judd Apatow imzalı Staten Island’ın Kralı Fragmanı Yayında

The King of Staten Island Judd Apatow

Amerika’lı senarist ve yapımcı olan Judd Apatow tarafından incelikle hazırlanan The King of Staten Island filminin fragmanı yayınlandı. Yayın tarihi 19 Haziran 2020 olması planlanan ve türkçe çevirisi Staten Adası Kralı veya Staten Island Kralı olan filmin fragmanı yayınlandı.

Judd Apatow yeni filmi

Girls, Superbad ve Bridesmaids gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Judd Apatow’un bu yeni filminin başrolünde ise Pete Davidson yer almıştır. Daha önceleri şöhret basamaklarındaki sıçramayı Saturday Night Live (Cumartesi Akşamı Canlı) programıyla yakalamış olan Pete Davidson’un bu filmi çok merak ediliyordu.

Fakat tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 hastalığı nedeniyle ABD’de gösterime girmesi beklenen film ileri bir tarihe ertelenmek zorunda kaldı. Yapımcı şirket yaptıkları emeğin boşa gitmemesi için filmin sinemalarda gösterime girememesi üzerine online platformlarda VOD cihazlarında yer alacağını açıkladı.

The King of Staten Island Fragmanı

The King of Staten Island Kiralama Bedeli $20!

Filmin oyuncuları arasında Pete Davidson’un yanı sıra Marisa Tomei, Steve Buscemi ve Pamela Adlon gibi isimlerde yer alıyor. Yalnız normalde daha ucuza kiralanabilecek olan filmi Video on Demand platformlarında 48 saatlik kiralama süresi ile $19.99’a kiralanabilecektir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Judd Apatow imzalı Staten Island’ın Kralı Fragmanı Yayında
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!