Krauterhof anti selülit jel yorumlar ve şikayetleri

krauterhof kullanıcı yorumları

Son zamanların en çok merak edilen ürünlerinden biri olan krauterhof selülit kremi ile alakalı olarak bu yazımızda, krauterhof body lift jel kullananlar ürün hakkında memnuniyet ve şikayetleri paylaşıyorlar. Birçok internet sitesinden satın alabileceğiniz anti selülit jel ile sizler de kullandıysanız sayfanın altındaki kullanıcı yorumları bölümünden görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Krauterhof selülit kremi nedir?

Krauterhof markasına ait selülit kremi, sürüldüğü bölgede yanma hissi oluşturan ve kokusu birçok kişiye göre iyi olmayan bir üründür. Fakat sürüldüğü esnadan itibaren kullandığınız bölgede yanma hissi oluşturduğundan dolayı yaklaşık yarım saat boyunca acı çekmeniz muhtemeldir. (ekşi)

Bir Alman markası olan selülit kremi kullananlar, dilerlerse bu içeriğimizde ürün ile alakalı görüşlerini diğer kadınlar / kızlar ile paylaşabilirler. Kalça, basen veya diğer bölgelere tabaka halinde sürülmesi gerekmektedir.

İddia edildiğine göre krauterhof anti selülit jel, o kadar çok ısıtıyor ki cildinizi yüzünüze, gözünüze sürdüğünüz esnada ciddi rahatsızlıklar oluşabilmektedir. O nedenle bu anti selülit jelin gözlerden ve yüzden uzak tutulması özellikle belirtilmektedir.

krauterhof selülit kremi jeli
krauterhof selülit kremi jeli

Krauterhof selülit jeli yorumları

İnternetten satın almak istediğiniz zaman yaklaşık 80  ile 90 TL arasında bir tutar ödeyeceğiniz krauterhof anti selülit jel 250 ml, Migros, Carrefour ve birçok büyük marketler zincirinin raflarında bulabileceğiniz bir üründür.

Sadece krauterhof selülit kremi değil, birçok selülit giderdiği iddia edilen ürünü kullandıktan sonra düzenli masaj ve bakımın yanı sıra yediklerinize de dikkat etmeniz gerekmektedir.

Çünkü selülit dediğimiz şey bir kere gitti mi bir daha gelmeyecek birşey değildir. Her an beslenme şeklinden psikolojik durumunuza kadar bir çok sebepten dolayı geri gelebilir.

Krauterhof anti selülit jel uyarıları, zararları
Krauterhof anti selülit jel uyarıları

Krauterhof sıkılaştırıcı jel kullananlar

Hatırlatmak isteriz! Özellikle bebeği olan kadınlar veya hassas ciltlere sahip olan kişiler bu kremi kullanırken çok dikkatli olmalı veya hiç kullanmamalıdır. Çünkü kullanmaya başladığınız andan itibaren cildinize vereceği ısınma etkisiyle yanmaya başlayacaksınız.

Bebeği olan kadınlar lütfen dikkat!

Eğer ellerinizle dalgınlığınıza gelerek bir anda elinizi bebeğinize sürerseniz onda oluşacak acıyı tarif etmek mümkün değildir. O nedenle krauterhof sıkılaştırıcı jel kullananlar genelde bu özelliği ile alakalı dert yakınmış ve beklemedikleri bir reaksiyonla karşılaşmışlardır.

Krauterhof anti selülit jel resmi satış fiyatı

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz resmi internet sitesi olan krauterhof.com’u ziyaret edebilirsiniz. Eğer ürünü satın almak istiyorsanız sizi senguzelsin.com adındaki bir internet sitesine yönlendiriyorlar. Buradaki satış fiyatı ise 89,99 TL’dir.

Krauterhof sıkılaştırıcı jel kullananlar
Krauterhof sıkılaştırıcı jel kullananlar, dilerlerse sayfanın altındaki yorum alanından görüşlerini paylaşabilirler.

Anti selülit kremi şikayetleri

Eğer internet üzerinden veya mağazalardan satın aldığınız krauterhof anti selülit gel ile alakalı sorunlar yaşadıysanız veya memnun kalmadıysanız bunu diğer kadınların da öğrenmesi adına sayfanın altındaki krauterhof selülit kremi kullanıcı yorumları bölümünden -dilerseniz- paylaşabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Krauterhof anti selülit jel yorumlar ve şikayetleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!