LATAM Airlines hisseleri %57 artış yaşadı!

latam airlines borsa hisse degeri

Latin Amerika ülkelerinin lider hava yolu şirketi son zamanlarda güney amerikada artan covid-19 salgını nedeniyle işlerin durma seviyesine gelmesinden dolayı iflas erteleme talebinde bulunmuştu. Delta havayolu şirketinin ve Katar’lıların da desteğini alan latam airlines borsada bugün şov yaptı.

Uzmanlar konuyla alakalı olarak bu yükselişin balon olabileceği yönünde tahmin yürütmektedir. Güne $1.25 ile başlayan LATAM Airlines, kapanışa yakın saat 3:45’te $1.90 seviyelerine ulaştı. Son 4 aydır düşüş yaşayan şirketin hisseleri bugün son ayların en yüksek rakamına ulaştı diyebiliriz.

Merkezi Şili’de olan şirket 2018’te 9 milyar dolarlık ciroyla rekor kırmıştı. Amerika başta olmak üzere Şili, Kolombiya, Ekvador ve Peru’da şirketin iflas erteleme talebi olduğu santiagotimes.cl sitesinden belirtilmiş. Şirketin resmi internet sitesinde yapılan habere göre Brezilya, Paraguay ve Arjantin’deki çalışmaların devam edeceği belirtildi.

latam havayolu şirketi borsa hisseleri
latam havayolu şirketi borsa hisseleri 1 günde yüzde 50 arttı.

New York borsası ile ilgilenenler için riskli bir yatırım olacaktır. Her an her şeyin olacağı bu şirkette tam kazanıp çıkmakta var, herşeyi kaybedip batmakta. Analistlerin %50’i mevcut hisselerin satılmasını, %33’ü de alınabilir olduğunu söylüyorlar.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
LATAM Airlines hisseleri %57 artış yaşadı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!