Gel dese aşk neden bitti? Dizi erken final yaptı!

Gel dese aşk final yaptı, neden bitti?
Gel dese aşk final yaptı, neden bitti?

ATV’de yayınlanan gel dese aşk dizisi fina yapma kararı alınca dizinin takipçileri gel dese aşk neden bitti, hangi kanala geçti, yeniden başlayacak mı gibi soruların cevaplarını merak eder oldular. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu gibi oyuncuların olduğu dizi tamamen yayından kaldırıldı.

İlk 5 bölümün ardından çekimlerine koronavirüs nedeniyle ara verilen dizi ile alakalı yaklaşık 2 ay öncesinden Temmuz’un ortalarına doğru çekimlerin yeniden başlayarak, yeni sezon bölümlerinin hazır hale getirilmesi konuşuluyordu. Fakat hem yapımcı şirketin hem de kanalın ortak kararıyla gel dese aşk dizisi tamamen yayından kaldırıldı.

Çarpık ilişkilerin işlendiği dizi, Türk toplumu tarafından kabul edilmedi ve birçok mecrada dizi ile alakalı tepkiler farklı kişiler tarafından dile getirildi. Her ne kadar gerekçe bu olmasa da dizinin final yapmasına sevinenler olduğu gibi takipçileri de epey üzüldü.

Gel dese aşk neden bitti sorusunun en kısa ve net cevabı reklam gelirlerinin düşük olması yani reytinglerde dizinin istenilen sonucu alamamış olmasıdır. Kanallar ve yapımcılar her zaman ceplerini düşünür. Eğer ceplerine giren paralar tatmin ediyorsa saçma sapan konular da olsa diziler çekilmeye, yayınlanmaya devam eder. Yok eğer dizi tutmaz, reklamlardan iyi gelirler elde edilmezse o zaman da en ünlü oyuncular da oynuyor olsa diziler final yapar, yayından kaldırılır.

gel dese aşk yeni bölümleri
gel dese aşk dizisi neden bitti

Gel dese aşk dizisi de reytinge kurban giden bir başka dizidir. Bu nedenle yayından kaldırıldı. Bu duruma dizinin hayranları üzülmüş gibi görünüyor. Yanlış mı düşünüyoruz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayınız.

Salih Yıldız / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gel dese aşk neden bitti? Dizi erken final yaptı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!