Güvenli Dijital İmza dönemi Kuzey Kıbrıs’ta hayata geçiyor

Jodd haber son dakika
Jodd haber son dakika

Türkcell genel müdür yardımcı Murat Küçüközdemir Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde güvenli dijital imza dönemine geçtiklerini belirten bir açıklama yaptı. Yaptığı değerlendirmede Kuzey Kıbrıs Türkcell olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürekli arttırıyoruz. Yeni hayata geçirdikleri güvenli dijital imza uygulaması ile artık hem müşterilerimiz daha güvenli bir şekilde elektronik imza kullanabilecek hem de kağıt israfının önüne geçilmiş olacaktır.

Murat Küçüközdemir yeni hayata geçirdikleri bu teknolojinin ülkedeki diğer sektörlerde de kullanılması için çalışmalarına devam ettiklerini ve bu şekilde büyük bir masraftan kurtularak, ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca imza atmak, postaya vermek, gönderip-almak gibi işlemlerle geçecek olan zamandan %40 oranında tasarruf edileceği belirtildi.

KAĞIT İSRAFININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

Hayata geçirilecek bu teknoloji ile birlikte hem vatandaşlar hem de bayiler büyük oranda kağıt tasarrufu yaparak ekonomik kârın yanı sıra çevreye de ağaç kesilmediğinden dolayı fayda sağlanacaktır. 1 ağaçtan ortalama olarak 6 bin kağıt parçası üretilmektedir. Bu vesile ile yüzlerce, binlerce ağaç doğada kalarak, dünyamız daha yaşanılabilir bir hal alacaktır.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Güvenli Dijital İmza dönemi Kuzey Kıbrıs’ta hayata geçiyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!