Teff life slim nedir? Teff tohumlu çay nasıl kullanılır?

teff life slim kullananlar
teff life slim kullananlar

Teff life slim, bitkisel bir ödem atıcı çaydır. Kilo vermek isteyenlere yardımcı olan bu ürün 30’lu paket halinde internette satılmaktadır. Satış fiyatı 35 TL’den başlayan teff tohumlu çay kullananlar, bu haberde ürün ile alakalı teff life slim kullanıcı yorumları & şikayetleri de paylaşabiliyorlar.

TEFF LIFE SLIM KULLANANLAR

2 yılı aşkın bir süredir satışı yapılan bu ürünü N11, HepsiBurada gibi sitelerin yanı sıra instagram sayfalarından veya Whatsapp gruplarından da satın alabiliyorsunuz. 18 yaşın altında olan kadın/erkek farketmez kimselerin kullanması tavsiye edilmiyor. Eğer başka kronik rahatsızlıklarınız varsa lütfen kullanmayınız ve beklenmedik bir durumda acile gitmeyi ihmal etmeyiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> BİTKİSEL KİLO VERDİREN ÇAYLAR

Sallama çay formatında olan teff tohumlu karışık bitki çayı size oturduğunuz yerden kilo verdirmeyecektir. Zayıflamak için spor yapmanız ve beslenme alışkanlığınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bu ürünü de kullanarak vücudunuzda biriken ödemin atılması kolaylaşacaktır. Daha hızlı kilo vermeye başlayabilirsiniz ancak %100 etkili olur mu bir şey diyemiyoruz.

TEFF TOHUMLU ÇAY YORUMLARI

Teff tohumlu çay yorumları
Teff tohumlu çay yorumları

Çünkü her insanın metabolizması aynı şekilde çalışmaz. Bazı insanlar hızlı bir şekilde ödem atarken bazıları da koştukları halde fazla terlemeyip, daha az ödem atabiliyorlar. Sizin satın alacağınız bu teff tohumlu karışık bitki çayı da sadece metabolizmanızın biraz daha hızlı çalışmasına yardımcı olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> 1 AYDA 8 KİLO VERDİREN DİYET

Eczanelerde satılmayan bu ürünü bazı aktarlardan veya internet sitelerinden satın alabiliyorsunuz. Eğer bu ürünü kullandıysanız lütfen görüşlerinizi sayfanın altında bulunan teff life slim kullananlar bölümünden paylaşarak, başka insanlara da yardımcı olunuz.

ZEYNEP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Teff life slim nedir? Teff tohumlu çay nasıl kullanılır?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!