Ahmet Davutoğlu Anadolu turundan umutlu olduğunu söyledi

Ahmet Davutoğlu yönlendirilmiş anketler sizi yanıltmasın
Ahmet Davutoğlu yönlendirilmiş anketler sizi yanıltmasın
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu, son 2 haftadır Türkiye’de yeni partisinin tanıtımını yapmaya çalışıyor. Gittiği her yerde güzel bir şekilde karşılandıkları, gördükleri havanın umutlu olduğunu söyleyen Ahmet Davutoğlu, seçimlerden önce yapılan anketler sizi yanıltmasın ifadelerini kullandı.

Koronavirüs pandemisine rağmen 67 ilde ve 330 ilçede örgütlendiklerini, il ve ilçe başkanlıkları kadrolarını tamamladıkları açıklyayan Ahmet Davutoğlu son olarak Bartın’da belediyeye ait sosyal tesislerde düzenlenen kongreye katılarak, katılan herkese teşekkürlerini sundu.

2019 yılında kurdukları gelecek partisi sonrasında başka yeni partilerin de kurulduğunu belirten eski başbakan Ahmet Davutoğlu “burası yiğit meydanı. Herkes siyaset sahnesine, halkın önüne çıkar” diyerek kendilerinin halkın karşısında değil, içinde olduklarını hatırlattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR >> GELECEK PARTİSİ SON DAKİKA HABERLERİ

Teşkilatlarının çok iyi bir şekilde çalıştığını belirten Ahmet Davutoğlu “Türkiye’nin kılcal damarlarına kadar, her bir ilinde, ilçesinde, köyünde ve mahallesinde tam anlamıyla örgütlenene kadar çalışma arkadaşlarımıza durmak haramdır” ifadelerini kullandı.

OSMAN YILDIZ / JODD.NET

Ahmet Davutoğlu Anadolu turundan umutlu olduğunu söyledi
Yorum Yap
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!