Muharrem İnce’den iftira ve adaylıktan çekilme açıklaması

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce, son günlerde kendisi ile alakalı çıkan kaset iddiaları ile alakalı bir basın açıklaması düzenledi. İnce, kendisine iftira atıldığını söyleyerek cumhurbaşkanlığı adaylığından da çekildiğini söyledi.

featured

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce, kendisi ile alakalı son günlerde ortaya çıkan iddialar ile alakalı olarak “İftira” açıklaması yaparak konuşmasının sonunda cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini söyledi.

Muharrem İnce konuşmasına rahatsızlığı nedeniyle kendisine ulaşan tüm yurttaşlara teşekkür ederek başladı. Sonrasında 15 yaşında başladığı siyasi kariyerinde görüşünü belli etmesi adına duvarlara “Kara Oğlan” yazdığını söyledi.

İnce, siyasi hayatı boyunca her zaman doğrunun yanında olduğunu ve son 45 günde yaşanan olayları son 45 yılda görmediğini belirtti. Kendisi ile alakalı çıkan görüntüler için “İsrailli bir porno sitesinde alıyor görüntüyü, benim kafamı kesip oraya yerleştiriyorlar” diyerek yayınladı.

Emniyet güçleri ile alakalı da kimsenin görevini yapmadığını belirten Muharrem İnce, 45 gündür Muharrem İnce’ye iftira atıldığını montaj kaset ve montaj dekont düzenlendiğini ifade etti.

Konuşmasının sonunda kendisi ile alakalı saraydan para aldığı yönündeki iddiaların da asılsız olduğunu söyledi. Millet İttifakı’nı kastederek seçimden sonraki gün kaybettiklerinde hiç bir bahaneleri kalmasın diyerek cumhurbaşkanlığı adaylığından da çekildiğini söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Muharrem İnce’den iftira ve adaylıktan çekilme açıklaması
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!