Şanlıurfa’da 14 günde 2200 ev karantinaya alındı

Şanlıurfa karantina 2200 ev para cezası
Şanlıurfa karantina 2200 ev para cezası

Türkiye’de koronavirüs tam kontrol altına alınmış, herşey normale dönmeye başlamış derken havaların ısınmasıyla rehavete kapılan vatandaşların tatil bölglerine akın etmesi, kalabalık ortamalara karışması, düğünlere gitmesi derken özellikle güneydoğu anadolu illerimiz başta olmak üzere Türkiye’nin genelinde yeniden bir artış gözlemlendi.

Şanlıurfa’da bu illerimizden biridir. Türkiye’de en çok vaka artışının görüldüğü Şanlıurfa’da son 2 hafta içerisinde 2200 ev karantina altına alınırken, maalesef vatandaşlar maske kullanma zorunluluğuna riayet etmeyerek virüsün yayılma hızını arttırmaktadır.

Şanlıurfa Valiliğinin emriyle denetime çıkan sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri karantinada olması gereken kişileri teftiş etti. Hem sağlık durumlarını kontrol etmek hem de karantina kurallarına uyup uymadıklarını görmek adına yapılan denedimlerde 30 kişi karantinaya uymadığı gerekçesiyle ceza kesildi.

100 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Toplamda 1100’e yakın evi ziyaret eden görevliler 30 kişinin evde olması gerektiği karantina döneminde evde olmadığından dolayı yaklaşık 100 bin liralık para cezasıyla cezalandırıldı ve yeniden karantinaya alınması sağlandı.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Şanlıurfa’da 14 günde 2200 ev karantinaya alındı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!