Kayseri’de 2 haftadır kayıp olan Erkan Biçen bulundu

Kayseri'de kayıp olarak bildirilen 37 yaşındaki Erkan Biçen, Kayseri'de boş bir arazide park halindeki bir otomobil içinde bulundu. Şahsın aslen Yozgat'lı olduğu ortaya çıktı.

featured

Kayseri’de, iki hafta önce kaybolan ve ailesi tarafından aranan 37 yaşındaki Erkan Biçen, terk edilmiş bir araçta hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Felahiye ilçesindeki Alparslan Mahallesi’nde bir boş araziye bırakılmış otomobil içerisinde hareketsiz bir şahıs olduğunu fark eden çevre sakinleri, durumu güvenlik güçlerine iletti.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ve acil sağlık ekipleri, araçtaki şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Talihsiz şahsın naaşı, otopsi işlemleri için bölgedeki hastanenin morguna nakledildi.Burada yapılan işlemlerde hayatını kaybetmiş kişinin Erkan Biçen olduğu anlaşıldı.

Bu sırada, kayıp ihbarında bulunulan kişinin ailesinin, kendisinden uzun süredir haber alamadığı ortaya çıktı. Güvenlik güçleri, yaşanan bu üzücü olayla ilgili derinlemesine bir soruşturma yürütmeye başladı.”

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kayseri’de 2 haftadır kayıp olan Erkan Biçen bulundu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!