Manisa’nın Soma ilçesinde trajik intihar!

Manisa'nın Soma ilçesinde Y.D. isimli bir şahıs, pompalı tüfekle henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etti.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, bir kişinin pompalı tüfekle kendine ateş ederek intihar ettiği öne sürüldü. Olay, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Muzaffer Tezcan Caddesi’ndeki bir evin önünde gerçekleşti.

İhbar üzerine olay yerine hızla ulaşan sağlık ve polis ekipleri, Y.D. isimli şahsın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Y.D.’nin vücudunda başından aldığı ateşli silah yarası olduğu belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir araştırma yaparak olayın nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalıştı. Yapılan ilk incelemelerin ardından Y.D.’nin bedeni, daha fazla inceleme için Soma Devlet Hastanesi’nin morguna nakledildi.

Bu üzücü olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı ve olayın ayrıntılarının aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Manisa’nın Soma ilçesinde trajik intihar!
0
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.