Cilt lekelerine karşı en iyi ürünler nelerdir?

cilt lekeleri
cilt lekeleri

Cildimiz bizim en değerlimiz. Ona iyi bakmamız her şeyden daha önemli ve dikkat etmemiz gerekiyor ki ilerleyen süreçte başta cilt kanseri olmak üzere pek çok cilt rahatsızlığına yakalanmayalım. Ciltte oluşan güneş lekelerine iyi gelen ürünleri derlediğimiz bu yazımızın başta cildiniz sonra da sizin için çok faydalı olacağını düşündük! İyi okumalar dileriz.

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

İçerisinde barındırdığı salisilik asit ve C vitamini ciltteki lekelerle adeta mücadele ediyor ve analizlere göre de kazanıyor gibi görünüyor. Cildinizin kendini yenileyebilmesi için ölü derilerin atılması gerektiğini de varsayarsak bu serum yenilenme süresini sağlıklı bir şekilde hızlandırıyor.

Shiseido White Lucent Brightening Cleansing Foam

Lekeler görünüm ve sağlık açısından hoş karşılanmadığından leke karşıtı ürünler cildinize bakım uygularken pek çok aşamada kullanabileceğiniz elverişli ürünlerdir. Bu önerdiğimiz ürün ise hem renk dengelemesine yardımcı oluyor hem cilt lekeleriyle savaşıyor hem de makyajınızı temizlemeye yardım ediyor. Bu üründen daha ne bekleyebiliriz ki!

OleHenriksen Truth Serum

Bu markayı eğer cildinizi aydınlatmaya ya da cildinizin rengini eşitlemeye çalışıyorsanız mutlaka duymuşsunuzdur. Bu serum ise içerisinde barındırdığı C vitamini ve özellikle de kolajen ile hem vitamini verip canlılık sağlıyor hem de içerisindeki kolajen sayesinde cilt esnekliğini artırarak kırışıklıklara ve diğer tüm ciltteki yaşlanma izlerine de iyi geliyor.

Lancome Dreamtone

Lancome bu ürünü üretmeden önce çok sayıda araştırma yaptı. Özel olarak geliştirilen bu formülünde ise bazı asitler mevcut. Bu asitler hiper pigmentasyonun önüne geçiyor, bununla da kalmayarak makyaj bazı olarak kullanılabiliyor!

Dermalogica Pure Light SPF 50

Dermalogica bu ürününde kırmızı alglerden ve peptidlerden yararlanarak melanin üretimini kontrole almayı amaçlamış. Bu ürün terleme yapmadan nemlendirmeyi sağlarken 50 faktör de güneş koruyucu özelliğine sahip olması gönülleri fethetmek için gayet geçerli bir sebep!

Glam Glow FLASHMUD Brightening Treatment

Son dönemlerde özellikle influencerların tanıtımı ile pek çok kişiye ününü ulaştıran Glam Glow maskeleri gerçekten hak ettiği değeri görebilenlerden. Bu ürün ise doğal asitleri kullanarak ciltteki eşitsizlikleri gideriyor ve parlamasını, nemlenmesini sağlıyor.

SARE TÜRK / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Cilt lekelerine karşı en iyi ürünler nelerdir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!