Yağmur Sönmez (Eczacı olacaktı), eski sevgilisi Murat Bayırköylü tarafından öldürüldü

Eczacı adayı olan Yağmur Sönmez (21), eski sevgilisi olduğu iddia edilen hukuk fakültesi öğrencisi olan Murat Bayırköylü (21) tarafından silahla vurularak öldürüldü. Yağmur Sönmez, olay yerinde yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yağmur Sönmez (Eczacı)

Bir kadın cinayeti daha Türkiye’nin gündemin oturdu. Saldırgan 21 yaşında, maktül 21 yaşındaydı. Bakırköy’de bir AVM’nin otoparkında eski sevgili olduklarını öğrendiğimiz Yağmur Sönmez ile Murat Bakırköylü tartıştı.

İddia edildiğine göre Murat Bakırköylü (21), pompalı tüfeği kendisini öldürmek için temin etmiş. Sonra sinirlenince önce Yağmur Sönmez’i sonra da kendisini öldürdü. Silah sesini duyanların polisi aramasıyla olay yerine polis ve ambulans intikal etti.

Murat Bakırköylü, olay yerinde hayatını kaybederken eczacılık fakültesi öğrencisi olan Yağmur Sönmez ise ağır yaralanmıştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesine ve hastanede yapılan tüm uğraşlara rağmen maalesef kurtarılamadı.

Yağmur Sönmez kadın cinayeti

Sonradan ortaya çıkan bilgilere göre saldırgan Murat Bakırköylü’nün annesinin bir hakim, babasının da başsavcılık vekili olduğu öğrenildi.

Murat Bakırköylü’nün yazmış olduğu bir mektup silahı sadece kendisini öldürmek için temin ettiği fakat sinirlenince Yağmur’u da öldürme kararı aldığı” gerçeğini ortaya koydu.

Kadın cinayetleri yağmur sönmez

Onlar sevgili değildi

Yağmur Sönmez’in bir arkadaşı olayla alakalı olarak sosyal medyada çıkan sevgililerdi iddiaları için “kesinlikle hayır. 6 ay önce Yağmur’a dadandı. Yağmur’un hiç bir şekilde konuşmak istemediği birisiydi. Kendisine hayır dedi” ifadelerini kullandı.

Yağmur’un liseden ve üniversiteden arkadaşlarının da yaptığı paylaşımları yürekleri burktu.

Yağmur Sönmez arkadaşları Ceren Öztürk

Ceren Öztürk, Yağmur Sönmez ile birlikte aynı koridorlarda yürüdüğünü, aynı sıralarda okuduğunu ve bu olanlara inanamadığını belirtti. Arkadaşının fotoğraflarına baktığını ve bu olanları kaldıramadığını da belirten Ceren Öztürk şu ifadeleri kullandı.

Ceren Öztürk Yağmur Sönmez

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yağmur Sönmez (Eczacı olacaktı), eski sevgilisi Murat Bayırköylü tarafından öldürüldü
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!