Gönül Dağı dizisi bu hafta neden yok? Gönül dağı neden yayınlanmadı?

Gönül dağı dizisi bu hafta neden yok? TRT ekranlarında yayınlanan gönül dağı bitti mi? 11 Şubat 2023 gönül dağı neden yayınlanmadı? Sizler için gönül dağı dizisinin neden yayınlanmadığını araştırdık...

Gönül dağı bu hafta neden yok?

TRT ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeni ile takip edilen gönül dağı dizisi bu hafta yayınlanmadı. Birçok kişi gönül dağı dizisi final mi yaptı ya da gönül dağı bu hafta neden yok diye düşünürken sizler için cevabı araştırdık.

Malumunuz olduğu üzere Türkiye’de 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04:17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkez olmak üzere 10 tane ilimizde yıkıcı bir deprem meydana geldi. Aynı günün devamında saat 13:24’te 7.6 büyüklüğünde başka bir deprem daha meydana geldi. Bu defa meydana gelen depremin merkezi ise Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi oldu.

Büyük deprem veya büyük depremler olarak TV kanallarında anılmaya başlandı. Toplamda 16 binden fazla bina yerle bir olmuş, şu ana kadar 20 binden fazla kişinin cansız bedenine ulaşmuş durumda. Türkiye’de 1 haftalık milli yas ilan edildi ve yaklaşık 100 bin yaralımızın olduğunu da belirtmek istiyorum.

Hal durum böyleyken, TV’lerde eğlence programları, diziler veya yarışma programları bir süre yayından kaldırıldı. Gönül dağı dizisi de bu programlardan biridir. Gönül dağı bu hafta yayınlanmadı. Ne zamana kadar bu şekilde devam eder bilmiyorum. Fakat tamamen final yapmış değildir. Önümüzdeki haftalarda, deprem yaraları sarıldıktan sonra gönül dağı dizisi kaldığı yerden devam edecektir.

Bu arada gönül dağı dizisinin başrol oyuncularından Berk Atan, büyük deprem nedeniyle sessiz kalan ünlülere ateş püskürdü. Yaptığı paylaşımı yukarıda ekran görüntüsü olarak paylaştım. Sizler de birkaç cümle ile duygularınızı, görüşlerinizi paylaşmayı unutmayınız.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gönül Dağı dizisi bu hafta neden yok? Gönül dağı neden yayınlanmadı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Lütfen gönül dağı dizisi hiç bitmesin. Ben bu diziden başka bir dizi izlemiyorum. Tek ve en çok sevdiğim dizidir gönül dağı.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!