Brintellix mucizesi diye bilinen ilaç artık Fonksera 10 mg olarak satılacak

Fonksera, 2020 yılından bu yana Brintellix ilacı yerine kullanılan bir ilaçtır. Brintellix 5 mg, 10 mg ve 20 mg çeşitleri 2020 yılından bu yana içeriği ve bileşenleri değişmeden Fonksera olarak satılmaya başlandı. Bu sayfada fonksera kullananlar tarafından paylaşılan kullanıcı yorumları ve şikayetleri de okuyabilirsiniz.

featured

Depresyon ilacı olarak bilinen Brintellix 10 mg ile alakalı internette daha önce “Brintellix Mucizesi” şeklinde bir algı oluşmuştu. Birçok kişi brintellix ile kilo verdiğini söylese de aslında bu ilaç psikolojik tedavi görenler için doktorlar tarafından reçete edilen bir ilaçtır.

2020 yılında Lundbeck firması tarafından satışı ve dağıtımı yapılan Brintellix 10 mg ile alakalı olarak isim değişikliği kararı alındı. bu tarihten itibaren Brintellix ilacı yerine Fonksera adı kullanılmaya başlandı.

Lundbeck firması tarafından dağıtımı yapılan bu ilaca ait aşağıdaki varyasonlar bulunmaktaydı:

  1. Brintellix 5 mg 14 film kaplı tablet
  2. Brintellix 5 mg 28 film kaplı tablet
  3. Brintellix 10 mg 28 film kaplı tablet
  4. Brintellix 20 mg 28 film kaplı tablet

Yukarıda adı zikredilen bu ilaçlar 25 Mayıs 2020 itibariyle Fonksera olarak anılmaya başlandı. Üründe her hangi bir değişiklik olmadığı firma tarafından ecza odalarına gönderilen mektupta bildirilmiştir.

brintellix isim degisikligi fonksera

Fonksera Kullananların Yorumları

Fonksera ile alakalı olarak daha önce sizler için “fonksera nedir” başlığıyla bir içerik yayınlamıştık. Dilerseniz bağlantıya tıklayarak ilgili haberi inceleyebilirsiniz.

thumbnail
İlişkili Haber
Fonksera 10 mg yorumları, fonksera kullananlar, şikayetleri

Ayrıca -dilerseniz- sayfanın altında bulunan kullanıcı yorumları alanından, bu ilaç ile alakalı merak ettiğiniz soruları sorabilir veya ilacı kullandıysanız görüşlerinizi birkaç cümle ile paylaşabilirsiniz.

2
be_end_m
BEĞENDİM
1
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Brintellix mucizesi diye bilinen ilaç artık Fonksera 10 mg olarak satılacak
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 22 Ekim 2023, 07:46

    Doktor randevumu aldım. Kontrole gideceğim. İnternetten araştırdım, benim durumda olan kişilere doktor fonksera kullanmalarını önermiş. Eğer bana da fonksera verirse çok kilo aldırır mı? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

    Cevapla
  2. Arkadaşlar fonksera kullandığında acayip bir şekilde uykum geliyor. Sizde de bu şekilde mi? Haftaya kontrolüm olacak. Bakalım doktor bu konu hakkında ne söyleyecek. Geçmiş olsun şimdiden.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!