Ertes72 nedir? Ertes 72 ertesi gün hapı kullanıcı yorumları

Ertes72 nedir? Bu yorum haber içeriğimizde ertesi gün hapı kullanıcı yorumları ile birlikte ertes72 2023 güncel satış fiyatı, piyasadaki ertesi gün hapları, ertes72 ilacının etki etme süresi, kullanımı ile alakalı detayları bulacaksınız. Ertes72 ile alakalı kullanıcı yorumları bölümünü mutlaka inceleyiniz.

featured

Ertes72, korunmasız ilişkilerde kadınların hamile kalma ihtimalini ciddi oranda azaltan bir ilaçtır. Halk arasında ertesi gün hapı olarak da bilinen bu ilaçlar, kadınlarda progesteron hormonu seviyesini arttırarak döllenme olayının gerçekleşmesini engeller.

Ertes72 2023 satış fiyatı

Ertes72 2023 satış fiyatı 264,15 TL olup, eczanelerden temin edilebilmektedir. Tabii ertesi gün hapları genel olarak çok tavsiye edilen bir yöntem değildir. Mecbur kalındığı zamanlarda aşırıya kaçmadan kullanılması gerekiyor.

ERTES72 kaç saat içinde alınmalı?

Genel olarak baktığımızda ertesi gün hapları ilişkiden sonraki 24 saat içinde alınması gerekiyor. Tabii ilk 10-12 saat içinde alınması gebeliği engelleme açısından oldukça önemlidir. Eğer süreyi uzatırsanız, işe yaramama ihtimali de buna bağlı olarak artmaktadır.

Ertesi gün hapı kullanıcı yorumları

Bu yorum haber içeriği ertes72 kullananlar tarafından paylaşılacak yorumları içerecektir. Sizler de ertesi gün hapı kullanıcı yorumları okuyarak, bu ilaçlar hakkında bilgi almak isterseniz sayfanın alt tarafında bulunan yorum bölümünü inceleyiniz.

Ertes72 benzeri ertesi gün hapları

Bu arada piyasada bulunan diğer ertesi gün haplarının isimleri de aşağıda paylaşılmıştır. Bu ilaçlardan biri ile alakalı da sorularınızı sorabilir, tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.

  • Ella ertesi gün hapı
  • Ertes72 ertesi gün hapı
  • Norlevo ertesi gün hapı
  • Postpill One ertesi gün hapı

Genel olarak yukarıda paylaştığım ürünlerin etki etme oranları üç aşağı beş yukarı aynıdır. Tabii fiyatları da buna bağlı olarak değişmektedir. Her zaman size yakın olan eczanelerden aynı markaları bulamayabilirsiniz.

3
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ertes72 kullananlar (Ertes 72 ertesi gün hapı kullanıcı yorumları)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!