Gülcemal dizisi ile alakalı FOX TV final kararı alır mı?

Fox TV'nin birkaç hafta önce yayına başlayan Gülcemal dizisi ile alakalı olarak geçtiğimiz hafta beklenilen reyting sonuçları elde edilmedi. Birkaç hafta daha gülcemal dizisi reytinglerde kötü sonuç almaya devam ederse final yapması kaçınılmaz olacaktır.

featured

Gülcemal dizisi, Fox TV’nin perşembe akşamları için alternatif bir yapım arayan izleyicilerini memnun eden bir proje haline geldi.

Özellikle başrol oyuncuları Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in iyi performansları, dizinin sevilen bir yapım olmasına katkıda bulunuyor.

Başlangıçta sosyal medyada Melis Sezen’e yönelik eleştiriler olsa da bunlar zaman içinde son buldu ve ikili, izleyiciler tarafından sevilmeye başlandı.

Dizinin reytinglerine bakarak kanal final yapma kararı alabilir. Bu şimdilik alınabilecek en kötü bir karardır. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 5. bölüm, beklenenin çok altında reytingler aldı. Ancak ABC1 kategorisinde günü beşinci bitiren gülcemal dizisi, ortalamaya yakın reytingler alarak yarışmada kalmaya çalışıyor.

Gülcemal dizisi, reytinglerden bağımsız olarak sosyal medyada büyük bir destek görüyor. Tabii bu destek botlar yardımıyla mı oluyor yoksa gerçek kullanıcılar tarafından mı yapılıyor bilinmiyor.

Adba TV’nin 1-7 Mayıs tarihleri arasını kapsayan en popüler dizi araştırmasında Gülcemal dizisi, 7. sırayı elde etti. Aile dizisi, kendisinden neredeyse 3 kat daha fazla reyting almasına rağmen bu listede 10. sırada yer aldı.

Tabii kanallarda işler duygusal yürümüyor. Her şey rakamlara ve istatistiklere dayalıdır. Eğer ekonomik anlamda bir projenin kanala katkısı yoksa, birkaç bölüm sonra o diziye yol verilir ve final yapması istenilir.

Gülcemal dizisi, kanalın elindeki bir fırsat olabilir ve Fox TV, son iki yılda reyting kaybetmesine neden olan dizilerinden sonra izleyicilerde yeniden bir ilgi uyandırmak için bu fırsatı iyi değerlendirebilir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
1
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gülcemal dizisi ile alakalı FOX TV final kararı alır mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!