Yavuz Bingöl sevgilisi Nilşah Ağaoğlu için ilan-ı aşk yaptı

Türk halk müziği sanatçısı Yavuz Bingöl, nişanlı olduğu Nilşah Ağaoğlu'nun doğum günü nedeniyle instagram hesabından arka arkaya iki paylaşım yaptı. Aynı resimleri kullandığı paylaşımlarda farklı yorumlar yapan Yavuz Bingöl'e cevap olarak sevgilisi Nilşah Ağaoğlu tarafından "Sevgilim" cevabı geldi.

featured

Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile alakalı art arda paylaştığı 2 resim ile resmen yeniden ilan-ı aşk yaptı. Instagram’da 69 bin takipçisi bulunan Yavuz Bingöl, 10 Mayıs 2023 tarihinde aşağıda paylaştığımız resim ile birlikte nişanlısının doğum gününü kutlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Nice nice yıllara olsun ınsallah..hep ve daima seninle sürsün hayat nilom.😍😍”

Aynı günün devamında aynı resmi yeniden paylaşarak bu defa da iyi ki varsın, sevgi ve saygı devamlı bizimle olsun ifadelerinin yer aldığı başka bir yorum yaptı.

Canım sevgılım hayatımızın gerı kalanını bırlıkte surdurmeyı nasip etsın allah ınsallah.. ıyki varsın😍 hep daima sevgi saygı bizimle olsun😍😍❤️

Bu paylaşımı Nilşah Ağaoğlu beneğerek “Sevgilim” diye bir yorum yazdı. Nilşah Ağaoğlu, 2007 yılında bitirdiği İstanbul Üniversitesi’nden Peyzaj Mimarı olarak mezun oldu.

 

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Yavuz Bingöl sevgilisi Nilşah Ağaoğlu için ilan-ı aşk yaptı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!