Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu ikinci çocuğa hamile mi?

Almanya'da yaşayan Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte sandığa giderek 2023 seçimleri için oy kullandı. Pınar Tevetoğlu'nun, hayranları ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada viral olunca akıllara "acaba pınar tevetoğlu yeniden hamile mi" sorusunu getirdi. İşte detaylar...

featured

Megastar Tarkan Tevetoğlu, eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte geçtiğimiz hafta Almanya’nın Düsseldorf kentinte sandığa giderek oylarını kullandı. Bunu Twitter ve Instagram üzerinden “Ben oyumu verdim. Vatana, millete hayırlı olsun” notuyla paylaştı.

Tarkan’ı ve eşini görenler onlarla fotoğraf çektirmek isteyince ortaya ilginç detaylar çıktı. Bunlardan en ilginci ise Tarkan’ın yeniden baba olma ihtimaliydi.

Hayranları Pınar Tevetoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdikten sonra sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Birçok kişi Pınar Tevetoğlu’nun karnının çıktığını görünce acaba hamile mi diye merak etmeye başladı.

Konuyla alakalı olarak Tarkan’ın çalışma ekibinden jet hızında cevaplar gecikmedi. Liya’nın annesi Pınar Tevetoğlu’nun giymiş olduğu elbiseden dolayı karnının çıkmış gibi göründüğünü söyleyen ekip, Pınar’ın hamile olmadığını söylediler.

Yukarıdaki resim, Pınar Tevetoğlu’nun hamile olmuş olabileceğini düşündüren fotoğraf olup henüz Tarkan tarafından veya Pınar hanım tarafından konuyla alakalı bir açıklama yapılmadı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu ikinci çocuğa hamile mi?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!