Celal Şengör: Benim oyum Kemal kılıçdaroğlu’na

Deprem bilimci Prof. Dr. Celal Şengör ile alakalı Ötüken Belediyesi isimli bir Twitter hesabından "Oyum Sinan Oğan'a" paylaşımı yapıldı. Birçok kişisosyal medya hesabından bunu paylaşınca Celal Şengör küplere bindi. Fatih Altaylı aracılığıyla bir videolu mesaj paylaşan Celal Şengör "Benim oyum Kemal Kılıçdaroğlu'na" dedi.

Celal Şengör

Zaman zaman paylaşımları ve söylemleriyle gündem olan yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör ile alakalı son zamanlarda “Oyum Sinan Oğan’a” başlığıyla yalan haberler yapıldı.

Bu paylaşımlardan rahatsız olan Celal Şengör, Fatih Altaylı aracılığıyla bir mesaj yayınladı. Paylaştığı mesajda böyle yalan haberler yapanlar için “Bu yapılan ahlaksızlıktır. Benim oyum Kemal kılıçdaroğlu’na” ifadelerini kullandı.

2023 seçimlerine saatler kala internette bir sürü yalan haber dolaşmaya başladı. Bu durumdan muzdarip olanlar seslerini yine sosyal medya aracılığıyla duyurmaya çalışıyor.

Celal Şengör tarafından paylaşılmış gibi gösterilen “Benim Oyum Sinan Oğan’a” paylaşımları gerçek değildir. Fatih Altaylı’nın programı aracılığıyla videolu mesaj paylaşan Celal Şengör ateş püskürdü.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sinan Oğan Bey’i desteklediğim konusunda Ötüken Belediyesi adı altında benim bilmediğim bir kaynak tarafından bir yayın yapıldı. Bunun gerçekle hiç bir alakası yoktur. Yapılan düpedüz ahlaksızlıktır. Benim oyum Kemal Kılıçdaroğlu’nadır. Başından beri bu böyleydi. Bugün de bunu halkımıza ilan etmek isterim.

Bu paylaşımdan sonra on binlerce kişi beğenip, paylaşırken binlerce kişi de konuyla alakalı yorumlar yazdı. Aşağıda Ötüken Belediyesi isimli Twitter hesabından Celal Şengör ile alakalı yapılan paylaşımın ekran görüntüsü yer almaktadır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Celal Şengör: Benim oyum Kemal kılıçdaroğlu’na
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!