Google, Pixel 6, Pixel 6a, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için güncelleme yayınladı

Google, pixel modelleri çok fazla ısınıyor ve hemen şarj bitiyor şikayetleri üzerine Google pixel 6, pixel 6a, google pixel 7 ve 7 pro modelleri için bir güncelleme yayınladı. Google tarafından paylaşılan bu habere göre sorun Google uygulamaları kaynaklı çıktı.

featured

Jodd Haber / Teknoloji – 12 Mayıs 2023 tarihinde Google, kendi telefon modelleri ile alakalı problematik bir güncelleme yayınladı. Bundan birkaç gün sonra ortaya çıkan sorunları gideren başka bir güncelleme daha yayınladı.

Google’un websitesinde yayınlanan haberin başlığı “UPDATE: Regarding overheating and battery drainage on android devices (fixed)

Google, amiral gemisi Pixel 7 Pro da dahil olmak üzere Google Pixel 7, Google Pixel 6a, Google Pixel 6 modellerini ilgilendiren bir güvenlik güncellemesi yayınladı. Bu tarihten sonra Pixel kullanıcıları telefonlarının çok hızlı bir şekilde batarya tükettiği ve aşırı ısınma sorunlarının olduğunu bildirmeye başladı.

Google, konuyla alakalı bir açıklama yaparak hatanın Google uygulamalarından birinden kaynaklandığını doğruladı. Bu problemi gidermek için Google, kendi sunucularında bir takım güncellemeler yaparak sorunu ortadan kaldırdı.

Bununla birlikte Samsung, Nokia veya diğer andorid işletim sistemi kullanan telefonlardan çabuk ısınma ve hızlı şarj tüketme ile alakalı bir bildirim gelmedi. Yine de Google uygulaması kaynaklı bu problem, diğer telefonları da etkilemiş olabilir.

2
be_end_m
BEĞENDİM
1
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Google, Pixel 6, Pixel 6a, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için güncelleme yayınladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sadece Google telefonları değil, her telefon yeni güncelleme ile birlikte daha çok batarya tüketiyor. Bilinçli olarak bunu yapıyorlar çünkü yeni telefonları satmaları gerekiyor.

    Cevapla
  2. 29 Mayıs 2023, 21:44

    Google pixel 7 pro ile Samsung Galaxy S23 ultra karşılaştırdığınız zaman kesinlikle Samsung Galaxy S23 ultra açık ara önde götürür yarışı. Fakat işte Google kendi telefonlarına android önceliği ve diğer özelliklerde öncelik tanıdığı için bunlar için Google pixel tercih edilebilir.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!