Andorid kullanıcıları iMessage nedeniyle iPhone cihazlara yöneliyor

Amerika'da yapılan bir araştırma son 12 ayda Apple'a geçen Android kullanıcı sayısında ciddi artış olduğunu gösterdi. Telefonlarını değiştirenlerin gerekçesi ise Apple iphone telefonlarda imessage uygulaması oldu. İşte haberin detayları...

featured

Apple ya da Andorid cihaz kullanıcıları birkaç yılda bir sürekli telefonlarını değiştirirler. Fakat Amerika’da yapılan bir anket birçok androdi kullanıcısının sırf iMessage kullanabilmek için Apple’a geçiş yaptığını gösterdi.

Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) araştırma şirketinin yapmış olduğu son araştırmalara göre Samsung ya da Google veya başka android tabanlı telefon kullanan yüzde 15 kullanıcının imessage kullanabilmek için Apple telefon aldıklarını gösterdi.

Daha önceden de markalar arası geçiş oluyordu fakat Google’un andorid mesajlaşma sistemine çok ağırlık vermemesi nedeniyle son 12 ayda Apple’a geçen android kullanıcı oranı yüzde 15 oldu.

Bazı kullanıcılar sadece değişiklik olsun diye Apple’a geçtiklerini söylerken Apple kullanıcılarının Apple’a sadık kalmalarının nedeni olarak mesajlaşma uygulaması olduğunu söyledi.

Tabii Google’un son 2 yıldır çıkarmış oldukları cihazlar bu fikri değiştirmeye başladı fakat yine de Google’un mesajlaşma uygulaması üzerinde çok çalışması gerekiyor gibi görünüyor.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Andorid kullanıcıları iMessage nedeniyle iPhone cihazlara yöneliyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!