Temu.com nedir? Temu güvenli mi? Alışveriş yapanların yorumları!

Temu.com nedir? Son zamanlarda birçok kişinin üye olduğu temu sitesi güvenli midir? Bu içeriğimizde bir temu müşterisi olarak Temu güvenilir mi sorusuna cevap vereceğim. Sizler de temu.com ile alakalı yorumları, şikayetleri buradan tartışabilirsiniz.

featured

İnternette TEMU adında bir site birkaç aydır piyasaya çıkmış. Özellikle ABD piyasasında çok fazla reklam yapan bu firma yavaş yavaş dünyaya açılıyor. Amazon, eBay, Walmart gibi firmalara rakip olmak isteyen Temu, çılgın indirimler yaparak müşteri toplamaya çalışıyor.

İlk başlarda şüpheyle yaklaştığım bu siteye üye oldum, ürün sipariş ettim ve sağlam bir şekilde siparişlerim elime ulaştı. Acaba gelir mi gelmez mi diye düşünürken elime ürünlerim geçtiğinde derin bir nefes aldım.

Lenovo ThinkPlus LP40 II kulaklık yorumları

Tabii şunu belirtmek istiyorum. Sitede 1 dolardan 1000 dolara çok geniş yelpazede ürünler bulunuyor. Kaliteli, oldukça şık ürünler olduğu gibi kalitesi düşük ürünler de bulunuyor. Zaten ilk üye olanlara verdiği ücretsiz ürünler sizi cezbetmeye yetiyor. Mesela ben Lenovo markasına ait bir kulaklık satın aldım.

TEMU.COM

Eğer cep telefonu kılıfı, ekran koruyucu ya da Tiktok, Instagram gibi sitelerden gördüğünüz ürünlere bu siteden rahat ulaşabiliyorsunuz. Tek sorunu kargonun 1-2 gün içinde değil de 1 hafta 10 gün içinde geliyor olması. Eğer zaman ile alakalı bir probleminiz yoksa TEMU’yu kullanmanızı tavsiye ederim.

lenovo lp40 2 kablosuz kulaklık

Dediğim gibi ben ücretsiz üye olduğum zaman yine ücretsiz bir şekilde bir kablosuz kulaklık almıştım. Sonrasında ise bazı ürünler sipariş verdim. Elime ulaştılar, memnun kaldıklarım da var, beğenmediklerim de. Karar sizindir.

Yukarıda paylaştığım resimde görmüş olduğunuz Lenovo ThinkPlus LP40 II kalbosuz kulaklık, 2023 sürümü olup gayet memnun kaldığım bir üründür. Bunun gibi eski model bir ürün daha sipariş etmiştim fakat maalesef aynı marka olmasına rağmen ses kalitesi çok hoşuma gitmedi. Onun da kutusunu aşağıya bıraktım.

Temu bedava kulaklık yorumlari

Şimdilik TEMU sitesi ile alakalı söyleyeceklerim bu kadar. Siz de temu güvenli mi diye merak ediyorsanız. Kendi tecrübelerime dayaranak sitenin güvenli olduğunu söyleyebilirim. Amerika’da sorunsuz bir şekilde satış yapabiliyorlarsa bence sıkıntı yoktur. Tabii yine de temu ile alakalı yorumları okuyun, öyle kararınızı verin.

Bu arada siz de benim gibi bedava ürün almak isterseniz, siteye ücretsiz üye olarak sizin için seçilen bedava ürünlerden birini alabilirsiniz. Bunu için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

https://temu.to/k/usEsZdk4Tit9cwI

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
1
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
1
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Temu.com nedir? Temu güvenli mi? Alışveriş yapanların yorumları!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ben sizin referans linkiniz ile üye oldum. Umarım size faydası olmuştur. Deneyeceğim ben de. Bakalım adam akıllı şeyler bulabilecek miyim! Saygılarımla. :)

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!