Hakan Karanfil “Yaramaz” şarkısı ile ilk single çalışmasını yayınladı

Çiçeği burnunda şarkısı Hakan Karanfil, yeni çıkan single çalışması "Yaramaz" ile alakalı açıklamalarda bulundu. Hakan Karanfil kendi şarkısıyla alakalı güzel bir klip çektiklerini, konser tekliflerini ise değerlendirdiklerini söyledi.

featured

Şarkıcı Hakan Karanfil’in yeni çıkan  “Yaramaz” adlı şarkısı, hem beğenildi hem de eleştirildi. Şarkının klibi ise büyük yankı uyandırdı. Özellikle genç nesil tarafından dinlenip eleştirilen şarkının izlenme sayısı da günden güne artıyor.

Yasin Yeşil’in şarkı sözleri ve Coşkun Kıvılcım’ın bestesiyle ortaya çıkan “Yaramaz” adlı ilk single’ı, Youtube, Spotify ve diğer dijital platformlarda aynı anda paylaşıldı. Özellikle Youtube’da ciddi bir artış gösteriyor.

Hakan Karanfil, 10 Mart 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Karanfil, dikkat çeken açıklamaları, cinsel tercihi ve değişik giyim tarzıyla sık sık magazin ve sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. İlk single çalışması olan “Yaramaz” ile de yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Uzun bir süredir özenle bu şarkı ve klibe hazırlandıklarını belirten Hakan Karanfil, güzel geri dönüşler aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti.Hakan Karanfil klibi ile alakalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yaza damga vuracak bir şarkı yaptık. Şarkımıza güzel bir klip çektik. Harika tepkiler aldık ve şu anda birçok yerden konser teklifleri alıyoruz. Şimdilik hepsini değerlendiriyoruz. Sevenlerimle konserlerde buluşmak için çok mutluyum ve heyecanlıyım.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Hakan Karanfil “Yaramaz” şarkısı ile ilk single çalışmasını yayınladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!