Seda Tosun, Mutluluğunu kızı ‘Lidya Seda’ ile Taçlandırdı

2015 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği 'Mucize' filmiyle büyük bir çıkış yapan Seda Tosun, annelik sevinci yaşadı. 33 yaşındaki başarılı oyuncu, kız bebek dünyaya getirdi ve ona 'Lidya' adını koydu.

seda tosun kizinin adi nedir

Ünlü oyuncu Seda Tosun, hayatının en özel anlarından birini yaşadı ve anne oldu. Tosun, geçtiğimiz yıl sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile dünya evine girdikten sonra, nisan ayında hamile olduğunu sevenleriyle paylaşmıştı.

Ekranların Sevilen Yüzü, Annelik Mutluluğu Yaşıyor

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Seda Tosun, bu özel anını hayranlarıyla paylaşmaktan geri kalmadı. Tosun, kız bebek dünyaya getirdiğini ve minik kızına ‘Lidya Seda’ ismini verdiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Sosyal Medya’dan Tebrik Yağdı

Seda Tosun’un bu mutlu haberini paylaşmasının ardından sosyal medya kullanıcılarından tebrik mesajları yağdı. Hayranları; “Hayırlı olsun”, “Allah analı babalı büyütsün”, “Maşallah, daima mutlu olun” ve “Hoş geldin Lidya bebek” gibi sıcak dileklerle yeni annenin bu özel anını kutladılar.

Bu özel haberle birlikte Seda Tosun’un hayranları, yeni annenin bu mutlu gününde yanında olduklarını gösterdiler. Lidya bebek, şimdiden sevgiyle karşılandı ve hayranlarının da gönlünde yer edindi

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Seda Tosun, Mutluluğunu kızı ‘Lidya Seda’ ile Taçlandırdı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!