Mehmet Ali Erbil’in Yeni Sevgilisi Gülseren Ceylan Kimdir? Evlilik Yolda mı?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 24 yaşındaki yeni sevgilisi Gülseren Ceylan ile sosyal medyada fotoğraf paylaştı. Evlilik iddiaları da gündemde. 66 yaşındaki Erbil ve Gülseren Ceylan'ın evlilik kararı alıp almadıkları merak konusu. Çiftin fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

featured

Mehmet Ali Erbil, Yeni Sevgilisi Gülseren Ceylan ile Fotoğrafını Paylaştı: Evlilik İddiaları Gündemde

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile bir fotoğraf paylaşarak gündeme oturdu. 66 yaşındaki Erbil’in 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldığı iddia edilmişti.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan’ın Fotoğrafı

Evlilik iddialarının ardından Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından yeni sevgilisi Gülseren Ceylan ile bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım, ikilinin ilişkisini resmileştirdiği olarak değerlendirildi.

Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi?

Mehmet Ali Erbil, ilk evliliğini 1980 yılında Muhsine Kamiloğlu ile yaptı. Bu birliktelikten 1982 yılında kızları Sezin dünyaya geldi. İlk evliliği 1985’te sona erdi, fakat çift bir kez daha evlendi ve ikinci denemede de başarısız oldu.

Erbil, 1989’da Nergis Kumbasar ile ikinci evliliğini yaptı ve bu birliktelikten 1995’te kızları Yasmin dünyaya geldi. Bu evlilik de 7 yıl sonra sona erdi.

Erbil, dördüncü kez 2001 yılında 25 yaş genç olan Sedef Altuntaş ile evlendi. Son olarak, beşinci kez ise 2005 yılında 22 yaş genç olan Tuğba Coşkun ile evlendi. Bu evlilikler de sona erdi.

mehmet ali erbil gulseren ceylan

Gülseren Ceylan Kimdir?

24 yaşındaki Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil’in yeni sevgilisi olarak gündeme geldi. Çiftin evlilik yapacakları iddia ediliyor fakat bu iddialar henüz doğrulanmış değil.

Instagram’da 3540 takipçisi bulunan Gülseren Ceylan’ı şuraya tıklayarak takip edebilirsiniz. Instagram’da yaptığı paylaşımlarda lüks arabalara olan tutkunluğunu görebiliyoruz. Mehmet Ali Erbil ile alakalı bir paylaşım yapmadığı da gözlerden kaçmadı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mehmet Ali Erbil’in Yeni Sevgilisi Gülseren Ceylan Kimdir? Evlilik Yolda mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!