Apple iPhone 15 pro max kullanıcı yorumları

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 15 Pro Max, önceki model iPhone 14 Pro Max ile karşı karşıya. Peki, bu yeni model ne gibi avantajlar ve özellikler sunuyor? İşlemci, kamera, bağlantı seçenekleri ve daha birçok teknik detayı derinlemesine inceledik. İşte detaylar...

iphone 15 pro max kullanıcı yorumları

iPhone 15 Pro Max ve iPhone 14 Pro Max Karşı Karşıya: Yeni Model Hangi Avantajları Sunuyor?

Teknoloji devi Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 15 Pro Max, piyasada yerini aldı. Ancak, bu yeni modelin bir önceki versiyonu iPhone 14 Pro Max’e göre ne gibi farklar ve avantajlar sunduğu merak ediliyor. İşte iki model arasındaki temel farklar ve teknik özellikler.

Fiyat ve Depolama Kapasitesi:

iPhone 14 Pro Max’in başlangıç fiyatı $1,099 iken, iPhone 15 Pro Max modeli $1,199’dan satışa sunuluyor. Ancak yeni modelde başlangıç depolama kapasitesi 256GB olarak belirlenmiş; bu, iPhone 14 Pro Max modelinin 128GB başlangıç depolama kapasitesinden oldukça yüksek.

Performans ve İşlemci:

Her iki model de birbirine yakın boyut ve ağırlıkta olmasına rağmen, iPhone 15 Pro Max, A17 Pro işlemciyle geliyor. Bu da performans konusunda bir artış anlamına geliyor. iPhone 14 Pro Max modelinde ise A16 Bionic işlemci yer alıyor.

iphone 15 pro max ve iphone 14 pro max karsilastirmasi

Kamera ve Video Özellikleri:

iPhone 15 Pro Max, 5x optik zoom kapasitesine sahip. Bu, iPhone 14 Pro Max’in 3x optik zoom kapasitesinden daha iyi. Ayrıca yeni model, ProRes 4K 60fps (dış kayıt) video özelliklerini de beraberinde getiriyor.

Bağlantı ve Renk Seçenekleri:

Yeni model, Wi-Fi 6E ve USB-C bağlantı seçeneklerini destekliyor. Bu, iPhone 14 Pro Max modelinin Wi-Fi 6 ve Lightning bağlantılarına göre bir yenilik. Ayrıca yeni renk seçenekleri de dikkat çekiyor: Black Titanium, White Titanium, Blue Titanium.

Kullanıcı Yorumları ve Şikayetler:

Yeni iPhone 15 Pro Max, depolama, zoom ve bağlantı gibi özelliklerle dikkat çekse de, mevcut iPhone 14 Pro Max sahipleri için bu değişikliklerin yeterli olup olmadığı konusu tartışılıyor. Ekran ve çözünürlük konusunda büyük bir fark göze çarpmıyor.

Bu karşılaştırmalı inceleme, yeni iPhone 15 Pro Max modelini almadan önce mutlaka göz önünde bulundurulması gereken önemli detayları içermektedir. Ancak son karar, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine bağlı olarak değişebilir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
iPhone 15 (normal ve pro modelleri) kullanıcı yorumları (karşılaştırma)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!