Süleyman Kara kimdir? Kaç yaşında, oynadığı diziler!

Süleyman Kara, geçtiğimiz yıl rol aldığı Balkan Ninnisi projesiyle adından epey söz ettirmişti. Bu içeriğimizde süleyman karar kimdir, süleyman karanın yaşı, doğum yeri, burcu, sevgilisi, eğitimi vs.. en çok merak edilen konuları bulabileceksiniz.

Süleyman Kara kimdir?

Süleyman Kara ile alakalı birçok merak edilen soruya bu içeriğimizde cevap vermeye çalıştık. Aşağıdaki bilgiler, şimdiye kadar Süleyman KARA ile alakalı paylaşılmış olan bilgilerin bir derlemesidir. Bunların haricinde, internette daha fazla bilgi bulunmamaktadır. Biz bu bilgilerin hepsini sizler için derledik. İşte detaylar…

Süleyman Kara kimdir?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan 2018’de mezun olan Süleyman Kara, tiyatro sahnelerinin yanı sıra televizyon ekranlarında da izleyicisiyle buluşuyor.

Konservatuvar yıllarından itibaren Craft Tiyatro’nun bir parçası olarak birçok tiyatro oyununda yer aldı. Bu oyunlardan bazıları “Küçük Prens” (2016) ve “Kalp” (2018).

Ayrıca, yakışıklı oyuncu Kara’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu “Çatı” isimli oyun da izleyicilerden büyük beğeni topladı. Kendisi için tam bir tiyatro aşığı diyebiliriz.

Eğitim yıllarında dahi başarıları ile adından söz ettiren Kara, “Sıfır Derecede Aşk” isimli oyunuyla Türkiye Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali’nde ödül kazandı.

2022’de ise Süleyman Kara’nın televizyon kariyerinde önemli bir adım atarak “Balkan Ninnisi” isimli diziye dahil oldu. Bu dizide Mustafa karakterini canlandırarak, izleyenlerden tam not aldı.

Süleyman Kara, tiyatro ve dizi oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik de yapıyor. Deniz Dalgıç Menajerlik ile çalışmalarını sürdürmekte olan Kara, sosyal medya üzerinden de takipçileriyle interaktif bir iletişimde. Instagram’da @seekara kullanıcı adıyla aktif.

Özel yaşamına dair detaylar henüz netlik kazanmasa da, Süleyman Kara’nın sanat dünyasındaki başarılı çalışmaları takipçileri ve hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Süleyman Kara’nın Oynadığı Diziler ve Filmler:

  • Balkan Ninnisi (Mustafa karakteri ile) – 2022

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Süleyman Kara kimdir? Kaç yaşında, oynadığı diziler!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!