Melis Sevinç’in Gençliği Görenleri Resmen Büyüledi | Galeri

Melis Sevinç'in gençlik halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Instagram hesabından 90'lı yıllara ait fotoğraflarını paylaşan Melis Sevinç, "N’apsak bi ara saçları mı kestirsek ¿ #90lar" notuyla 7 bir birinden güzel fotoğraf paylaştı. İşte yılların hiç uğramadığı Melis Sevinç'in gençlik halleri...

featured

Gönül Dağı dizisinde “Selma Öğretmen” karakterini canlandıran Melis Sevinç’in 3 Ekim 2023 tarihinde paylaştığı fotoğraflar, takipçilerini resmen büyüledi. Bir çeşit yapay zeka uygulaması ile fotoğraflarınızı sanki 90’lı yıllarda çekilmiş gibi gösteren yeni bir akım başladı instagramda. Melis Sevinç’te “90s” hashtag’i ile birkaç fotoğraf paylaştı. İşte o o dönemlerde çekilseymiş, bu şekilde olacakmış diyebileceğimiz melis sevinç resimleri:

Paylaştığı bu fotoğraflar “Maşallah” dedirtir cinsten. Bu güzelliği görenler, şimdiki güzelliğinin nereden geldiğini çok daha iyi anladı. Biz de bu güzellik karşısında söyleyecek söz bulamadığımızı belirterek, sizi galeri ile baş başa bırakmak istiyoruz.

Melis Sevinç uzun saç modeli lise ödül töreni

Güzelliğiyle adından söz ettiren genç oyuncu Melis Sevinç, 2 gün önce instagram hesabından 90’lı yıllarda çekilmiş gibi yapay zeka tarafından oluşturulan fotoğrafları paylaşarak “acaba saçları mı kessek” diye bir yorumda bulundu.  Bu birbirinden özel karelerle, Sevinç hayranlarını adeta bir zaman yolculuğuna çıkarttı.

Melis Sevinç'in Hülya Avşar'a benzeyen kısa saç modeli

15 Aralık 1999 doğumlu olan Melis Sevinç, İzmirli olup, şimdilerde işinden dolayı İstanbul’da yaşamaktadır. Tam bir İzmir aşığıdır. Tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmasının yanı sıra, resim sanatıyla da ilgilenmektedir.

Melis Sevinç'in gözlüklü lise yılları fotoğrafı

Bir çok kişi onu Beren Saat’e benzetmektir. Aşağıda paylaştığımız bu fotoğrafları gördüğünüz de siz de insanların onu neden Beren Saat’e benzettiklerini anlayacaksınız.  Instagram hesabı (@meliissevinc) üzerinden takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.

Melis Sevinç'in Gençliği

Melis Sevinç’in rol aldığı başlıca diziler şunlardır:

  • Gönül Dağı
  • Zalim İstanbul
  • Hayaller ve Hayatlar

Bu genç yeteneğin daha fazla bilgisine ve diğer çalışmalarına Jodd Haber üzerinden erişebilirsiniz.

Kaynak: Melis Sevinç’in instagram hesabı @meliissevinc

2
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Melis Sevinç’in Gençliği Görenleri Resmen Büyüledi | Galeri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!