Nostradamus’un Savaş Kehaneti Gerçek mi Oldu?

Ünlü kahin Nostradamus'un yıllar önce yazdığı kehanetler arasında, 2023 yılı için "büyük bir çatışma" öngörüsü bulunuyor. İsrail-Filistin çatışmaları, bu öngörüyü gündeme getirdi.

featured

Michel de Nostradame, ya da daha yaygın olarak bilinen adıyla ‘Nostradamus’, tarih boyunca en tanınmış kahinlerden biri olarak bilinir. Son günlerde İsrail ile Filistin arasında meydana gelen şiddetli çatışmalar, bu ünlü kahinin esrarengiz bir öngörüsünü gündeme getirdi. Bu öngörü, birçok kişiyi tedirgin etti.

Nostradamus’un vefatından sonra bile, kehanetlerine olan ilgi hiç azalmadı. Tarih boyunca birçok önemli olayı önceden öngördüğüne inanılan bu kahinin, 2023 yılına dair söyledikleri oldukça şaşırtıcı.

“BÜYÜK BİR ÇATIŞMA” ÖNGÖRÜSÜ

Daily Star gazetesinde yer alan habere göre, Les Prophéties isimli eserinde Hitler’in yükselişinden, JFK’nin ölümüne kadar birçok olaya dair öngörülerde bulunan Nostradamus, bu yıl için “büyük bir çatışma” öngörüsünde bulunmuş.

Yaklaşık 450 yıl önce yazılan bu eserde, 2023 ile ilgili olarak “Yedi ay sürecek büyük bir çatışma, insanlık büyük acılar yaşayacak” şeklinde ifadeler kullanılmıştı.

Bu karanlık öngörü, Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesinin ardından gelebilecek gelişmelere işaret ediyor olabilirken, son yaşanan Gazze Şeridi’ndeki çatışmalar bu öngörünün daha geniş bir çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini gösteriyor.

Ancak unutmamak gerekir ki, Nostradamus’un her öngörüsü gerçekleşmedi. Özellikle geçtiğimiz yıl için yapmış olduğu bir asteroidin dünya ile çarpışması ve yapay zekaya sahip robotların 2022 yılında dünyayı istila etmesi gibi öngörüler gerçekleşmemişti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Nostradamus’un Savaş Kehaneti Gerçek mi Oldu?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!