Savcılık Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlığına el koydu!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat'ın malvarlıklarına el koydu! Detaylar için haberimizi okuyun.

featured

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kaçakçılık iddialarıyla ilgili soruşturma başlattığını ve malvarlıklarına el konulduğunu duyurdu.

Dilan Polat, lüks yaşam tarzı ve harcamalarıyla bilinen bir sosyal medya fenomeniydi. Ancak son günlerde çiftin yaşam tarzı kamuoyunun dikkatini çekti.

Savcılık, çiftin işlettiği güzellik salonlarından kaynaklanmayan gelirleri incelemeye aldı. Soruşturma sürecinde silahlı saldırılar, uyuşturucu ticareti itirafları ve kara para aklama gibi suçlar ortaya çıktı.

Şüphelilerle bağlantılı 21 şirket, taşınmazlar, lüks araçlar, banka hesapları, kripto varlıkları ve diğer tüm değerlere el konulması talep edildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat’a yurt dışına çıkış yasağı getirildiğini ve tüm mal varlıklarına el konulduğunu açıkladı. Çift tarafından bu bilgiler reddedildi, ancak yetkililer tarafından doğrulandı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Savcılık Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlığına el koydu!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!