Bentonit kili zayıflatır mı? Bentonit kil bağırsakları çalıştırır mı?

Bu yorum haberimizde bentonit kili bağırsakları çalıştırıyor mu veya bentonit kil zayıflatır mı gibi soruların cevaplarını bulacaksınız. Bunların haricinde bentonit kil maskesi kullananlar da ürün hakkında görüşlerini yorum bölümünden paylaşmaktadırlar.

featured

Bentonit kili, detoks tariflerinde kullanıldığında zayıflamaya yardımcı olabilecek bir ürün olarak kabul edilmektedir. Bu kilin metabolizma hızını olumlu yönde etkileyebileceği ve özellikle diyet dönemlerinde sağlıklı kilo vermeye yardımcı olabileceği belirtilmektedir​​.

Bentonit kili, mineral takviyesi, kolon temizliği ve mide rahatsızlıklarının yanı sıra detoks amaçlı kullanılarak vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve bu da dolaylı olarak kilo kontrolüne katkıda bulunabilir​.

Bentonit kilinin su çekme özelliği nedeniyle kabızlık sorununa neden olabileceği de belirtilmektedir, bu yüzden kullanımında dikkatli olunması gerektiği ifade edilir​​.

Bentonit kili vücudun pH seviyesini dengelenmesine yardımcı olan alkalize edici mineraller içerir, bu da genel bir sağlık yararı sağlamakla birlikte, doğrudan zayıflamaya etkisinin olup olmadığı konusunda net bir bilgi sunmamaktadır​.

Yukarıda paylaştığımız bilgiler, bentonit kilinin zayıflamaya katkıda bulunabileceğine dair bazı görüşler olduğunu gösterse de, herhangi bir kilo verme programına başlamadan önce bir uzmanın tavsiyesine başvurulması önemlidir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bentonit kili zayıflatır mı? Bentonit kil bağırsakları çalıştırır mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!