Dilan Polat’ın babası Rıfat Doğu aslen nereli, kürt mü?

Dilan Polat'ın babası Rıfat Doğu aslen nereli? Birçok kişinin merak ettiği bu sorunun cevabını sizler için araştırdık. Ayrıca Rıfat Doğu kürt mü? Dilan Polat'ın annesinin adı nedir gibi konuları da araştırdık. İşte detaylar...

featured

Dilan Polat’ın hapse girmesiyle birlikte birçok kişi dilan polat’ın babası kimdir ve dilan polat’ın babası aslen nereli, kürt müdür gibi soruların cevaplarını merak etmeye başladı.

Aslında, geçtiğimiz sene kendisi katılmış olduğu bir Youtube programında, ağlayarak kendisi ile alakalı bazı bilgileri paylaşmıştı. Babasının, annesini öldürdüğünü söyleyen Dilan Polat, babasının tümör hastalığının olduğunu da ifade etmişti.

33 yaşında olan Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Annesinin adı nedir diye biraz araştırdık fakat maalesef hiç bir bilgiye ulaşamadık.

Dilan Polat, önceleri annesinin trafik kazasında öldüğünü söylemiş fakat kendisi ile alakalı çıkan dedikodulardan dolayı, katılmış olduğu Katarsis isimli programda ağlayarak, annesinin tümör hastası olan babası tarafından öldürüldüğünü söylemişti.

Babası ile annesinin çok aşık olduğunu ancak hastalığından dolayı babasının böyle bir şey yaptığını söyleyen Dilan Polat, babasını çok sevdiğini de belirtti.

Dilan Polat’ın babası Rıfat Doğu’nun Adana’lı olduğunu biliyoruz. Ancak Adana’ya göç mü etmişler yoksa birçok kuşaktır burada mı yaşamışlar bilemiyoruz.

Rıfat Doğu’nun kürt olduğunu iddia edenler de var. Ancak bu bilgi teyit edilmiş bir bilgi olmadığından dolayı hakkında bir şey söylemek istemiyoruz.

Kocası Engin Polat’ın Erzurum’lu olduğunu ve Engin Polat’ın annesinin adının da Şükran Polat olduğunu zaten herkes biliyor.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Dilan Polat’ın babası Rıfat Doğu aslen nereli, kürt mü?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!