Osman Şah Yıldız kimdir?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi belediye başkan aday adayı olan Osman Şah Yıldız kimdir? Bu içeriğimizde osman yıldız kaç yaşında, nereli, mesleği nedir gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

osman şah yıldız kimdir

Bu biyografi haber içeriğimizde 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesiden belediye başkanı aday adayı olan Osman Şah Yıldız ile alakalı “Kimdir” sorusuna cevap vereceğiz.

Osman Şah Yıldız, 10 Kasım 1989 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dünyaya gelmiştir. Henüz 3 yaşındayken ailesi ile birlikte Mersin’e taşındılar. İlkokulu Mersin Yenişehir İlköğretim okulunda okuyan Osman Şah Yıldız, lise eğitimini ise Pozcu lisesinde tamamladı.

Daha sonra 2007 yılında Gaziantep Üniversitesi Matematik öğretmenliği bölümünü bitiren Osman Şah Yıldız, Antepte kalarak matematik kursu açtı. Bir süre “Matematik Evi” adındaki bu kursta çalıştıktan sonra hukuk bölümünü okumaya karar verdi.

2014 yılında yeniden üniversite imtihanlarına giren Osman Şah Yıldız, Gaziantep’te bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk bölümüne yerleşti ve 2018 yılında mezun olarak Avukat oldu.

Yine 2018 yılında babası Mehmet Şah Yıldız’ın vefat etmesi nedeniyle Mersin’den Şanlıurfa’ya taşındılar. 10 Mayıs 2023 tarihinde Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Serap Yalçınkaya ile evlendi.

Urfa’nın Haliliye ilçesine yerleşen Osman Şah Yıldız ve ailesi şimdilerde Ak Parti Şanlıurfa Haliliye ilçesi Belediye başkanlığı aday adayı olmuştur.

Sizler de Osman Şah Yıldız ile alakalı görüşlerinizi, destek mesajlarınızı ve iletmek istediğiniz isteklerinizi aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

3
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Osman Şah Yıldız kimdir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!