Kızıl Goncalar dizisi yayından kaldırıldı mı? Devam edecek mi?

FOX TV’nin yeni dizisi “Kızıl Goncalar” ile alakalı artan tepkiler nedeniyle RTÜK harekete geçti. Kızıl Goncalar dizisi yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar devam edecek mi? Bitti mi? gibi soruların cevapları merak ediliyor. işte detaylar..

featured

Bazı dini cemaatlerin, FOX TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi ile alakalı başlattığı sosyal medya kampanyası ve RTÜK şikayetleri nedeniyle son birkaç gündür gündem oldu.

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, artan tepkiler nedeniyle daha önceden çekilmer için kiraladıkları binaların izinlerinin iptal olduğunu sosyal medya hesabından paylaşarak bu şekilde davranmaları bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor diye bir açıklama yaptı.

RTÜK, konuyla alakalı harekete geçerek bir yaptırım uyguladı. Buna göre FOX TV’ye %3’lük bir maddi ceza ve iki kez program durdurma cezası verdi.

Bunun üzerine insanlar kızıl goncalar dizisi bitti mi ya da kızıl goncalar kaldırıldı mı diye merak etmeye başladı. Eğer önümüzdeki günlerde yapımcı şirket ya da kanal, yeni bir karar almazsa dizi kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek. Yani -şimdilik- yayından kaldırılmadı.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kızıl Goncalar dizisi yayından kaldırıldı mı? Devam edecek mi?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!