Dijitsu TV yorumları ve şikayetleri nasıl? Dijitsu televizyon alınır mı?

Dijitsu tv kullanıcı yorumları başlıklı bu içeriğimizde dijitsu televizyon modelleri nasıl, iyi mi ya da dijitsu tv kullananlar neler söylemiş gibi konulara cevap bulacaksınız. Ayrıca dijitsu tv alıp da memnun kalmayan kullanıcıların şikayetleri de sayfanın altındaki yorum bölümünden okunabilir.

dijitsu tv yorum

Dijitsu TV’ler, uygun fiyatlı ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken ürünlerdir. Android işletim sistemi, uydu alıcısı, webos ve smart özellikleri ile birçok uygulamayı kullanmanızı sağlar. Görüntü ve ses kalitesi de tatmin edici seviyededir.

Ancak, Dijitsu TV’ler hakkında yapılan kullanıcı yorumlarına baktığımda, bazı olumsuz geri bildirimler de gördüm. Örneğin, kanalların kendiliğinden silinmesi, görüntünün donması, kumandanın kullanımının zor olması, ses kalitesinin düşük olması ve servise ulaşmanın zor olması gibi sorunlar yaşayanlar var.

Bu nedenle, Dijitsu TV almadan önce, ihtiyaçlarınızı, beklentilerinizi ve bütçenizi iyi belirlemenizi ve farklı marka ve modelleri karşılaştırmanızı öneririm. Ayrıca, Dijitsu TV kullananlar tarafından yapılan yorumları okumanız da size faydalı olabilir.

Dijitsu TV’lerin fiyatları ne kadar?

Dijitsu TV’lerin fiyatları, model, ekran boyutu, çözünürlük, işletim sistemi, yenileme hızı, smart özellikleri gibi birçok faktöre göre değişiklik gösterir. Genel olarak, Dijitsu TV’ler 4.000 TL ile 43.000 TL arasında bir fiyat aralığına sahiptir.

Örneğin, Dijitsu 43DS9800 43″ 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV modeli 6.999 TL, Dijitsu 85DW9900 85″ 216 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart LED TV modeli 35.524 TL, Dijitsu 32D7100 32″ 80 Ekran Uydu Alıcılı HD LED TV modeli ise 7.840 TL fiyatla satılmaktadır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Dijitsu TV yorumları ve şikayetleri nasıl? Dijitsu televizyon alınır mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!