Cosmoglows Leke kremi kullanıcı yorumları ve şikayetleri

Instagram'da Cosmoglowss.officiall ya da kozmoshop.online hesaplarında satışı yapılan leke kremi ürünler ile alakalı bu haber içeriğinde insanlar leke kremi kullanıcı yorumları ve şikayetleri paylaşıyorlar. Siz de cosmoglows leke ben kremi güncel satış fiyatı ne kadar, gerçekten işe yarıyor mu diye merak ediyorsanız aşağıdaki haberi ve yorumları mutlaka okuyunuz.

cosmoglows leke kremi kullananlar

Cosmoglows Leke ben kremi hakkında kullanıcı yorumları genellikle olumlu görünüyor. İnstagram’da kozmoshop.online hesabıyla da satış yapıyorlar. Instagram üzerinden farklı kullanıcı hesaplarıyla satış yapıyorlar. Kullanıcılar, sivilce lekeleri ve hamilelik lekeleri gibi çeşitli cilt lekeleri üzerinde etkili olduğunu belirtmişler.

Örneğin, bir kişi hamilelik lekelerinin iki hafta içinde azaldığını söylemiş. Tabii bu krem her cilt tipi farklı olduğu için, kremi kullanmadan önce cilt tipinize uygun olup olmadığını anlamanız iyi olacaktır.

Cosmoglows Leke kremi fiyatına gelince, çeşitli online alışveriş sitelerinde farklı fiyat aralıkları bulunmaktadır. Örneğin, Trendyol’da cilt leke kremleri 135 TL’den başlayan fiyatlarla listelenmiş. Ancak ürünün kendi sitesinde leke kremi fiyatı 249,90 TL’den başlıyor. 349,90’a satılan başka ürünler de bulunuyor.

Leke kremi kullananlar

Eğer cosmoglows ya da kozmoshop.online ile alakalı şikayet veya önerileriniz varsa, bunları ürünün satıldığı platformlarda yorum olarak paylaşabilir veya üretici firmanın müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece hem diğer kullanıcılar faydalanabilir hem de firmanın ürünü geliştirmesi için geri bildirimde bulunmuş olursunuz.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Cosmoglows Leke kremi kullanıcı yorumları ve şikayetleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!