Chery tiggo 8 pro yorumları

Cherry Tiggo 8 pro yorumları başlıklı bu haber içeriğinde, 2024 güncel satış fiyatı ile birlikte başka sitelerden insanların cherry tiggo8 pro ile alakalı yaptıkları kullanıcı yorumları da yer almaktadır. Siz de cherry tiggo8 pro modelleri ile alakalı şikayetleri ve yorumları buradan paylaşabilirsiniz.

cherry tiggo 8 pro yorumları

Cherry Tiggo 8 pro araba yorumları başlıklı bu haberde, insanların Türkiye pazarında epey adından söz ettiren Cherry marka arabalar hakkında şikayetleri ve yorumları paylaşıyorlar.

Cherry Tiggo 8 Pro Fiyat Listesi

TIGGO8 PRO Luxury 1.543.000 TL 1.493.000 TL
Excellent 1.693.000 TL 1.643.000 TL
Avantgarde 1.793.000 TL

2024 yılı itibariyle Cherry Tiggo8 Pro güncel satış fiyatı paketlere göre yukarıdaki tabloda belirtilmiştir. Bu fiyatlar standart donanımlı gelen araçlar için olup, ekstra paketler için tabii ki fiyat farkı oluşacaktır.

Konumuz aslında bu değil. Konu cherry tiggo 8 pro yorumları ile alakalı. Aşağıdaki yorum alanını kullanarak, siz de bu araç ile alakalı görüşlerinizi paylaşabilir, yaşadığınız sorunları dile getirebilirsiniz.

cherry tiggo8 pro

Cherry Tiggo 8 Pro Yorumları

İnternetten cherry tiggo pro 8 kullanıcı yorumları başlıklı içerikleri incelediğimde bir kullanıcının aşağıdaki sözleri dikkatimi çekti ve sizlerle de paylaşmak istedim:

Chery Tiggo 8 Pro’nun D segmentinde olduğunu ve yakıt tüketiminin diğer markalarla aynı seviyede olduğunu belirtmiş. Ayrıca, Chery’nin yakıt tüketim bilgilerinin gerçek değerlerle verildiğini ve engelli raporuyla tam donanımlı paketin alınabiliyor.

Bir başka kullanıcı ise motor1.com sitesinde aşağıdaki ifadeleri kullanarak Cherry Tiggo8 PRO hakkındaki görüşlerini dile getirmiş.

Chery Tiggo 8 Pro’nun ani manevralarda iyi bir performans sergilediği ve ESP sisteminin aracı güvenli bir şekilde yolda tuttuğu belirtilmiş. Ancak, yüksek hızlarda aracın biraz zorlandığı ve lastiklerin performansı artırabileceği ifade edilmiş.

Sizce de bu araç bu şekilde iyi bir araç mı yoksa rakipleriyle kıyaslandığı zaman çok da abartılmaması gereken bir araç mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Chery tiggo 8 pro yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!