Çin’den şaşırtan corona virüs açıklaması geldi

Corona çin salgın kontrol altında
Corona çin salgın kontrol altında

Tüm dünyada hızla yayılan ve maalesef tüm uyarılara rağmen kontrol altına alınamayan koronavirüs ile alakalı Çin’den şaşırtan bir haber geldi. Halihazırda dünya genelinde toplam aktif vaka sayısı 1 milyon 300 bini aşarken toplam ölüm sayısı ise 74,778 oldu.

Mevcut verilerin yüzde 25’i sadece Amerika Birleşik Devletleri’nden rapor edilirken bugün Çin’den gelen bir haber son 24 saatte nakledilen vaka sayısının sadece 32 olduğunu ve ilk defa hiç kimsenin hayatını kaybetmediğini gösterdi. Bu koronavirüsün kontrol altına alınmasıyla birlikte ortaya çıkabilecek güzel sonuçlar için bir umut oldu.

Koronavirüs salgınının bu denli yayılmamasından hemen önce Çin’de sokağa çıkma yasağı ilan edilip, karantina işlemleri 2 büyük kentte devreye sokulmuştu. Sonrasında çevre bölgelerde de kısmi sokağa çıkma yasakları ilan edilirken virüsün yayılması kontrol altına alındı.

Fakat diğer ülkeler çok geç kalarak tedbirler almayı geciktirdiler. Bu nedenle başta Amerika olmak üzere İtalya, Almanya, Fransa ve diğer ülkelerde aktif dosya sayısı günlük on binlerce artmakta ve maalesef ölümler de ardı arkası gelmeye devam etmektedir.

Çin’den gelen bu sevindirici haber karantina işlemlerinin ülke genelinde uygulanması salgının kontrol altına alınabileceğini ve virüsün belki de kısa bir sürede yok olacağını göstermektedir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Çin’den şaşırtan corona virüs açıklaması geldi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!