Amerika’da 1 türk daha kovid-19 nedeniyle öldü

amerika koronavirus nurten yucel
amerika koronavirus nurten yucel

Salgının merkezi haline gelen Amerika’da özellikle New York – New Jersey bölgesinde koronavirüsün yayılması kontrol altına alınamıyor. Vatandaşların evlerinde kalıp, sokağa çok mecbur kalmadıkça çıkmamalarına rağmen bildiren vaka sayıları gün geçtikçe artıyor.

Amerika’da yaşayan ve türkler tarafından sevilen bir isim olan Betül Şangiray’ın validesi Nurten Yücel hanımefendi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz ay kalp krizi şikayetiyle Nurten Yücel New York eyaletinin Brooklyn şehrindeki bir hastaneye kaldırıldı. Burada kalp krizi tedavisi gören Nurten Yücel ve onun başında bekleyen ailesine coronavirüs bulaştı.

Aynı hastanede koronavirüs tedavisi görmeyen başlayan ailenin fertlerinden 72 yaşındaki Nurten Yücel dün hayatını kaybetti.

Nurten Yücel’in cenaze namazı ve defin işlemleri pazar günü sadece ailesinin katılacağı cenaze namazı töreninin ardından Long Island’da bulunan müslüman mezarlığına defnedilecektir.

AMERİKA’DA ÖLÜMLER ARTIYOR

Amerika’da virüsün bulaştığı kiş sayısı 620 bine yaklaşırken toplam vefat sayısı ise 26 bini aştı. New York, New Jersey bölgesinde birçok türk vatandaşı da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Amerika’da 1 türk daha kovid-19 nedeniyle öldü
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!