Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ölüm haberi basında yer almadı

Kim Jong Un öldü mü
Kim Jong Un öldü mü

Kapalı bir kutu olan Kuzey Kore’nin lideri Kim Jong Un ile alakalı Çin’in bir haber sitesinde öldüğü iddia edildi ve Türkiye’de bu konu Twitter’da gündem oldu. Birçok haber sitesinde Kim Jong Un öldü mü haberleri yer alırken konunun yabancı basında yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Haber sitelerinde Amerikan başkanı Donald Trump’ın da tweetlediği iddia edilmiş fakat yaptığımız araştırmalar neticesinde böyle bir paylaşımın Trump tarafından yapılmadığını söyleyebiliriz.

Kim Jong Un’un öldüğüne dair hiç bir haber yabancı basında yer almazken Çin ve Türkiye basınında kısa süreliğine twitterda gündem oldu.  Fakat geçtiğimiz hafta kalp ameliyatı olduğu bilinmektedir.

Sağlık durumu ile alakalı CNN’de bazı haberler yer almış ve sonrasında gündemde pek yer almamıştı. Geçtiğimiz gün Çin merkezli bir haber kanalında Kim’in vefat ettiği iddia edilince bu konu Türkiye’de TT oldu ve haberin asılsız olduğu anlaşıldı.

Kuzey Kore liderinin sağlık durumunun iyi olmadığı iddia edilirken bu konuda kesin bir bilgiye sahip kimse bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta kalp ameliyatı olduğundan dolayı sahil bölgelerde bir yerde dinlendiği söylenen Kim Jong Un’un sağlık durumunun kötü olduğu düşünülüyor.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ölüm haberi basında yer almadı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!