Donald Trump COVİD-19 aşısı hakkında açıklama yaptı

Donald Trump covid-19 aşısı

ABD başkanı Donald Trump koronavirüs aşısı ile alakalı dün yaptığı bastın toplantısı esnasında önemli açıklamalarda bulundu. Trump, birçok eyalette normalleşmelerin başladığını duyururken aşı için bu yılın sonuna kadar bulunacağını söyledi.

SENE SONUNA KADAR BULUNACAKTIR

Her gün Amerika’da 300 binden fazla test yapılırken ortaya çıkan vaka sayılarının da fazla olması normal karşılanırken bilim insanları gece gündüz çalışarak koronavirüs aşısı bulmak için fedakarlıklar yapıyorlar.

Trump konuyla alakalı olarak ABD’yi kastederek ülkemizdeki normalleşme sürecinin ne büyük nedenlerinden bir tanesi de tedavi ve aşıların geliştirilmesidir diyerek aşının da sene sonuna kadar bulunmuş olacağını hatta daha öncesinde de olabileceğini düşündüklerini söyledi.

100’DEN FAZLA TEDAVİ UYGULANIYOR

Amerika’da ilk covid-19 vakası 11 Ocak 2020’de görüldü. O günden bugüne kadar milyar dolarlık yatırımlar yapılırken ABD hükümeti de aşının bulunması için ellerinden gelen desteği vermeye devam etmektedir.

Donald Trum hali hazırda ABD’de 100’den fazla tedavinin uygulandığı ve bir o kadar da tedavi yönteminin test aşamasında olduğunu söyleyerek yakın bir gelecekte çok ilginç haberler yapacaklarını gazetecilere söyledi.

donald trump göçmenlik koronavirus
donald trump göçmenlik koronavirus

AŞIYI KİM BULURSA DESTEKLERİZ

Aşının bulunması için tüm dünyanın çalıştığını hatırlatan Trump hangi ülkede bulunursa bulunsun bunun iyi bir gelişme olacağını söyledi. Kendisine bir gazetecinin Çin’in koronavirüs aşısını bulduğu taktirde neler olacağını sorması üzerine “Kullanırız ve destek veririz” diye cevap verdi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Donald Trump COVİD-19 aşısı hakkında açıklama yaptı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!